Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Tomol
Oczywiście każdy ma swoje swój styl gry, ja lubię lądować sam, a ogladanie filmow na yt polecam ograniczyć do minimum, wtedy Ty odkrywasz grę a nie inni za Ciebie. Jeśli już czegoś nie wiesz to proponuję najpierw przeszukać forum,większość odpowiedzi znajdziesz tutaj.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Jeszcze nie posiadam
Hej poradzi mi ktos o co chodzi w wykonywaniu zadania dla imperium. Wybralem sobie Pania Arisse Lavigny-Duval. I teraz nie wiem czy dobrze rozumiem, musiałbym poleciec do systemu który chce wcielić w swoje terytorium i pomóc w przygotowaniu?
A tak naprawdę to nie wiem co mam zrobić, żeby zdobywać u niej range
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Tomol
Nie wiem jak mezal ale ja klikajac na odnośnik mam komunikat: Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: ( i tu zaskoczył mnie punkt drugi ?) Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony.
12.12.2017, 16:56 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2017, 16:58 UTC przez Fenyl de Lechia.)
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Mój błąd, podałem link to tego samego poradnika w sekcji dla TWH. Sorry!
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Jeszcze nie posiadam
Już wiem o co chodzi, poleciałem do systemu gdzie rządzi wspomniana wyżej cesarzowa załadowałem do ładowni 50 ton informacji o korupcji i dostarczyłem do systemu który jest zaproponowany do przejęcia i dostajemy punkty merity i w zależności od tego jak bardzo się angażujemy to otrzymujemy rangę, która dla każdego władcy jest różna, ale najważniejsze jest odblokowanie statków, systemów, nie którzy inżynierowie również wymagają pewnej reputacji.
Tylko teraz co są dwa rodzaje reputacji ta za działania na rzecz całych sił w uniwersum, i reputacja u poszczególnego władcy
Jeżeli się gdzieś pomyliłem to poprawcie mnie