Przedstaw się
(24.11.2017, 14:42 UTC)Sadhu napisał(a): Witam. 
Mam 50 h nalatane w Elite Dangerous, ale czuję że dopiero się wgryzam i coś tam zaczynam łapać. Jestem weteranem gier z serii Arma. Myślę że potrafię dobrze zgrać się z innymi graczami i zaangażować w rozgrywki. Póki co planuję przekopać forum i rozwinąć się w temacie ED. Chętnie bym z kimś polatał i skorzystał z doświadczenia zaprawionych w bojach kolegów.
Info:
Platforma - PC
Wiek - 33
W grze - i_sadhu

Wpadaj zatem na Discorda - tam zawsze znajdą się chętni do wspólnej gry Smile

http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=2949
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć, Szymon jestem 35l w grze MEZAL korzystam z x52 pro, narazie combat rank:competent ale ide ciagle do gory.
Odpowiedz
Witam wszystkich. Prywatnie mam na imię Gabriel, a w grze Yogurt 84_pl. Mam 33 lata i dopiero opanowałem latanie w Elite Wink. Na forum trafiłem dzięki blogom ( na ppe.pl) Alexy78. Jeżeli chodzi o zainteresowania to wolny czas dzielę pomiędzy zabawą z córką a offroad ale wieczory od jakiegoś miesiąca spędzam latając po galaktyce. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania.
Odpowiedz
Hejka. Me imię to Andrzej. Właśnie kończę semestr 7 na studiach inżynierskich. Dotarłem tutaj przez/dzięki(niepotrzebne skreślić) kyca. Właśnie zaczynam swoją przygodę w Elitce. Grywam też w Stellaris, Overwatch, ETS2 i bardzo czasem Smile GTA V. Lubię też pograć w gry planszowe. Liczę na dobrą atmosferę i zabawę.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Witam Wszystkich Serdecznie.

CMDR P4wel w grze, a tak naprawdę to Paweł Smile i pochodzę z Głuchołaz w woj. Opolskim. W Elite mam jakieś 500h i trochę statków (Beluga, Anconda, Python), gram na x52pro i na freetrack z Alledrogo. Głównie interesuje mnie robienie ciekawych zdjęć z eksploracji. Prywatnie zbliżam się do 40 wiosen i interesuję się astronautyką i fotografią, pracuję dla Państwa Smile

Pozdrawiam.
Odpowiedz
(28.11.2017, 22:39 UTC)P4wel napisał(a): Witam Wszystkich Serdecznie.

CMDR P4wel w grze, a tak naprawdę to Paweł Smile i pochodzę z Głuchołaz w woj. Opolskim. W Elite mam jakieś 500h i trochę statków (Beluga, Anconda, Python), gram na x52pro i na freetrack z Alledrogo. Głównie interesuje mnie robienie ciekawych zdjęć z eksploracji. Prywatnie zbliżam się do 40 wiosen i interesuję się astronautyką i fotografią, pracuję dla Państwa Smile

Pozdrawiam.

Witam kolegę z sąsiedniej Nysy. Bywałem, oj bywałem w Głuchołazach za młodu... Tylko nazwy tego baru już nie pamiętam Wink

A często i przejazdem do Czech, na rowerach lub pociągiem. Lub z rowerami w pociągu Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(28.11.2017, 23:08 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(28.11.2017, 22:39 UTC)P4wel napisał(a): Witam Wszystkich Serdecznie.

Pozdrawiam.

Witam kolegę z sąsiedniej Nysy. Bywałem, oj bywałem w Głuchołazach za młodu... Tylko nazwy tego baru już nie pamiętam Wink

A często i przejazdem do Czech, na rowerach lub pociągiem. Lub z rowerami w pociągu Tongue

Witam. Nie spodziewałem się kogoś z tak bliska. Rowery w pociągu to było to Smile
Odpowiedz
Witam. Działam na konsoli ps4. Narazie handel i górnictwo. W planach przewozy i turystyka. Docelowo combat ale to z czasem. Frakcja Empire (Zemina Torval) system : Senteini. Niedawno zacząłem przygode. Staram sie ogarnąć "Powerplay" Biggrin
Odpowiedz
Hej, nazywam się Dominik i jestem studentem KUL (piszę licenciat ze sztucznej inteligencji).
Pochodzę z małej wsi Elżbietów (Lisie Pole, jak kto woli).
Mam 22 lata.
Od niedawna zacząłem grywać w Elitke przez kyca i promocje na humble.
Gram też w Worframe, PUBG i Rocket League (zależy na co mam ochotę, albo czy mam z kim grać).
Odpowiedz
Pochwalony,

z tej strony Tomek ( M0RPH <PL> ) po ponad roku przerwy, przetransferowałem swoje konto z Xboxa na PC i zaczynam powoli wszystko sobie przypominać..

o7
Odpowiedz