Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Co uzywacie do wozenia pasazerow. Mam narazie 14 mln
Odpowiedz
Anakondę. Mam na razię 2,6 miliarda.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
szkoda, jasny gwint po co Ci tyle chyba ze za jakis czas bedzie mozna cos powaznego za to kupic np stacje wybudować. Wynająć eskadrę mysliwców lub jeszcze cos innego
Odpowiedz
A tak serio to w tym budżecie polecałbym Delfina Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(25.11.2017, 20:06 UTC)Mezal napisał(a): szkoda, jasny gwint po co Ci tyle chyba ze za jakis czas bedzie mozna cos powaznego za to kupic np stacje wybudować. Wynająć eskadrę mysliwców lub jeszcze cos innego

Dozbiera do 10 mld i będzie miał odznakę "rockefeller".
Odpowiedz
(25.11.2017, 20:59 UTC)Pajk napisał(a):
(25.11.2017, 20:06 UTC)Mezal napisał(a): szkoda, jasny gwint po co Ci tyle chyba ze za jakis czas bedzie mozna cos powaznego za to kupic np stacje wybudować. Wynająć eskadrę mysliwców lub jeszcze cos innego

Dozbiera do 10 mld i będzie miał odznakę "rockefeller".

I oto chodzi Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Pytanko, interesuje mnie prawy datapanel, często pojemność danych ulega przepełnieniu i że nie możemy pobrać bo już mamy ich za dużo. Jakaś dziwna bzdura, latając na statku kosmicznych mam pojemność pendriva >>>???
Odpowiedz
(29.11.2017, 06:52 UTC)Mezal napisał(a): Pytanko, interesuje mnie prawy datapanel, często pojemność danych ulega przepełnieniu i że nie możemy pobrać bo już mamy ich za dużo. Jakaś dziwna bzdura, latając na statku kosmicznych mam pojemność pendriva >>>???

Witamy w 34. wieku, gdzie technologia zadziwia każdego! Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(29.11.2017, 07:37 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(29.11.2017, 06:52 UTC)Mezal napisał(a): Pytanko, interesuje mnie prawy datapanel, często pojemność danych ulega przepełnieniu i że nie możemy pobrać bo już mamy ich za dużo. Jakaś dziwna bzdura, latając na statku kosmicznych mam pojemność pendriva >>>???

Witamy w 34. wieku, gdzie technologia zadziwia każdego! Wink

chyba ze kazda sztuka danych zajmuje 10^20 TB Smile kto to wie  jak devsi se to pomysleli

ale bardziej domyslam sie ze chodzi o ilosc przechowywanych danych w bazie Frontiera
Odpowiedz
Interesują mnie zadania z misją naziemna z łańcuchem. Follow on mission. Co on oznacza i pytanie drugie Interesuje mnie zadanie dla Lavigny potrzebuje raporty  o dostarczeniach??
Odpowiedz