Przedstaw się
Jeżeli ktoś gra na PS4, jak kolega powyżej, to można mnie dodać. Dzierzbahyperion w grze, tak samo jak i na forum. Chwilowo nie mam jak pogadać, po wypłacie ogarnę jakieś słuchawki z mikrofonem i można coś pośmigać, lub choćby pogadać!
Odpowiedz
Hej. Na imię mi Artur i mam 26 lat. Mieszkam w małej uzdrowiskowej miejscowości pod Kielcami - Busko-Zdrój. Jestem świeżakiem jeśli chodzi o elitkę ale ciągle się szkolę i zbieram obecnie kasę na lepszy statek (Orca). Można mnie spotkać pod takim samym nickiem w grze. Interesują mnie gatunki sci-fi i fantasy ale bardziej te na ekranie małym czy większym. (Polecam od siebie Pandorum tak w klimatach space). Nigdy nie grałem w gry typu Elite i zdecydowałem się poświęcić na nią czas po obejrzeniu kilku godzin stream gracza kycu (Nie wiem pod jakim nickiem jest tutaj dostępny) oraz w zamian za World of Warcraft, w którym zrobiłem sobie przerwę . Poza tym grywam w Smite, CS:GO, World of Tanks, Battlefield 4. (To tak jeśli chodzi o multiplayer). Z góry dziękuję osobom, które już mi pomogły poradą czy to buildem na statek. Liczę, że zagrzeję tu miejsce na stałe i będzie nam się fajnie razem grało. Peace!
Odpowiedz
(23.10.2017, 02:28 UTC)Sharimsejn napisał(a): Hej. Na imię mi Artur i mam 26 lat. Mieszkam w małej uzdrowiskowej miejscowości pod Kielcami - Busko-Zdrój. Jestem świeżakiem jeśli chodzi o elitkę ale ciągle się szkolę i zbieram obecnie kasę na lepszy statek (Orca). Można mnie spotkać pod takim samym nickiem w grze. Interesują mnie gatunki sci-fi i fantasy ale bardziej te na ekranie małym czy większym. (Polecam od siebie Pandorum tak w klimatach space). Nigdy nie grałem w gry typu Elite i zdecydowałem się poświęcić na nią czas po obejrzeniu kilku godzin stream gracza kycu (Nie wiem pod jakim nickiem jest tutaj dostępny) oraz w zamian za World of Warcraft, w którym zrobiłem sobie przerwę . Poza tym grywam w Smite, CS:GO, World of Tanks, Battlefield 4. (To tak jeśli chodzi o multiplayer). Z góry dziękuję osobom, które już mi pomogły poradą czy to buildem na statek. Liczę, że zagrzeję tu miejsce na stałe i będzie nam się fajnie razem grało. Peace!

Busko nie takie małe Smile. Witam kolejnego kolegę ze świętokrzyskiego Smile.
Odpowiedz
(22.10.2017, 18:41 UTC)DzierzbaHyperion napisał(a): Jeżeli ktoś gra na PS4, jak kolega powyżej, to można mnie dodać. Dzierzbahyperion w grze, tak samo jak i na forum. Chwilowo nie mam jak pogadać, po wypłacie ogarnę jakieś słuchawki z mikrofonem i można coś pośmigać, lub choćby pogadać!

Już wysłałem zaproszenie, także możesz akceptować... Do zobaczenia na mostku!
Odpowiedz
Siemanko. Jestem Maciej z Poznania,  lat 32. W ED gram od tygodnia na PS4. Na razie latam Cobrą Mk3 i zbieram na coś konkretnego.  Chętnie pogram z kimś bardziej kumatym, bo na razie samemu ograniczam się do misji transportowych. A zawsze raźniej w dwójkę, w tak rozległej galaktyce Smile PSN id maciusman
Odpowiedz
Witam!
Na imię mi Kamil, lat 30 i mieszkam w Warszawie. Zawodowo zajmuję się światłowodami. Gram głównie wieczorami jak już potworki...ekhm dzieciaki śpią Smile Lubię słuchać muzyki, obejrzeć coś ciekawego czasem nawet przeczytam książkę. Grywałem w różne gry - symulatory też się przewijały - dość długo grałem w Microsoft Flight Symulator z modami typu PMDG 737. W Elitkę gram niecały tydzień, więc wszystko przede mną !
Odpowiedz
Sława! Lat 28, a 29 już na horyzoncie. Mieszkam w UK od iluś tam lat, sam nie wiem, bo system praca-dom miażdży poczucie czasu. Odrywam sięod rzeczywistości w grach takich jak Elite. Gram na xBoxie, i wreszcie Microsoft łaskawie dopuścił do użytku HOTASa, więc cieszę się jak dziecko i postanowiłem bardziej zaangażować się w sprawy galaktyki (do tej pory tylko grind Cr, lepszy statek, lepszy sprzęt, etc.). Stąd moja decyzja o dołączeniu do polskiej floty.

Pozdrawiam wszystkich pilotów
"Ale istnieje przecież Sarmatia
Istnieje gdzieś Terra Felix"

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz
Chyba tylko jedno mogę Wam napisać. Wbijcie na Discorda, na kanały głosowe, sprawdźcie, może się Wam spodoba, może nie...

Ale właśnie posłuchanie innych ludzi, czasem udzielenie się daje najwięcej. Poczucie, że nie jesteście sami. Nikt Was do niczego zmuszać nie będzie. Smile
O polityce nie rozmawiamy, nie przeklinamy, doradzamy, dzielimy się tym co nas trapi W GRZE a jak się lepiej poznamy to i czymś więcej.

Witajcie.

Introwertyk.
Odpowiedz
Tutaj Eryk, miło mi!
Lat 23, od jakiegoś czasu staram się być "dziennikarzem" w Elite. Zabawne, aczkolwiek bardziej wychodzi z tego prywatny dziennik.
W samo Elite gram od ... mniej więcej od kwietnia 2016. Horyzont jakiś czas później zdobyłem. Lubię czytać, lubię pisać, lubię odkrywać i dobrze się bawić. Nie przepadam za nudą, za dziwnymi zmianami, za Powerplay'em xd. Obecnie w Elite mam Anakondę i jakoś nie mam weny, żeby wchodzić głębiej w naval rank.
Czy coś jeszcze... w Elite bardzo lubię odkrywanie nowych rzeczy, nawet jeśli nie zawsze jest tak "Wspaniale" jak to sobie wyobrażam... Zawsze chętnie pomogę innym, jeśli tylko będę w stanie. Hum... czy coś jeszcze... ah, tak. Jeśli chodzi o rozmowy na discordzie/Ts, będę rzadko, ale jak będę tylko mógł to z chęcią pogadam!

Pozdrawiam z pokładu "Almy"
Eric Alsteif.
Odpowiedz
Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Nazywam się Dariusz lat co koło 35 kupowałem Elitke od roku i zawsze były inne ważniejsze wydatki, dzieci, studia, żona, komp itd rozumiecie. Ale teraz z powodu promocji w końcu pozwoliłem sobie na zakup i jestem napalony na "łysy na czapkę", "głodny na chleb", "wyposzczony na se." itd. Gram najczęściej jak dzieci są w szkole lub już śpią. Mam nadzieje na dobrą zabawę i poznanie fajnych ludzi.

Pozdrawiam z pokładu "Mati"
DargonEldar
Odpowiedz