Przedstaw się
Witajcie,
Rafał z tej strony, rocznik 78, mieszkam w Białymstoku, Elite wciągnęło mnie na początku lat 90 i ... dalej trzyma Smile Hobbystycznie gram w piłkę nożną i lubię klimaty Metro 2033 oraz Stalker. Jako, że pracuję w branży ogrodniczej (sezon się zaczyna) nie będę bardzo aktywnym graczem - co postaram się nadrobić później - ale poczynię wszelkie możliwe kroki, żeby wnieść odrobinę siebie do społeczności.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Witajcie.
Łukasz z tej strony. Kiepsko u mnie z tematami przedstawiania się ale spróbuje. Rocznik 86, zamieszkuje sobie w Szczecinku. W Elite gram od dwóch miesięcy. Wcześniej grałem dużo w WoTa ( ile można złomować te czołgi ). Pracuje w branży logistycznej. Interesuje się komputerami i ogólnie HiTech sprzętem, oraz trochę motoryzacją. To by było na tyle o mnie. Do zobaczenia w wielkim świecie Elity.

Odpowiedz
Duken Mieszczkasz koło Czaplinka może? Bo mam tam rodzinę Biggrin
Odpowiedz
(25.02.2016, 19:48 UTC)AlbertMarstalker napisał(a): Duken Mieszczkasz koło Czaplinka może? Bo mam tam rodzinę Biggrin

A tak to ok. 40km mam do Czaplinka

Odpowiedz
TOMTOM ZWIERZ - rocznik 76, latam z przerwami od pół roku. Uwielbiam pilotować statki kosmiczne w ED i szybowce w realu.
Używam ED Market Connector co i innym polecam.
Mieszkam w Wawie.
[Obrazek: 22035.png]

"Storm clouds, fire & steel, death from above, made the enemy knell, fighting, power & grace, death from above, it's an army of wings"

Then the Winged Hussars arrived
Coming down the mountainside

Then the Winged Hussars arrived
Coming down they turn the tide"

Odpowiedz
Rocznik 98 (chyba jeden z najmłodszych tutaj Biggrin), zamieszkały w Przemyślu, lubię ASG, tenisa, dobre książki (jedna z moich ulubionych serii to Metro 2033). W 1337 latam od około miesiąca, na razie FDL'em (pyton mnie zawiódł) zbieram się na zakup ASP do przemycania i zrobienia PRAWDZIWYCH pieniędzy Smile

Skorzystam z okazji i zapytam: gdzie szukać ludzi do wspólnego latania w TWH? Robienie wątku na forum, albo wbicie komuś do pokoju na Ts nie wydaje mi się najlepszym pomysłem a innych brak Smile
Odpowiedz
TS to najlepszy wybór, zawsze możesz popytać na ogólnym.
Odpowiedz
Zdecdowanie TS, jeśli na szybko - jest on dla wszystkich członków i śmiało możesz wbijać na wszystkie kanały.

Jeśli planujesz jakąś większą akcję lub szukasz ludzi na kilka dni do przodu, to możesz utworzyć wątek w dziale Wydarzenia i Ogłoszenia / Bulletin Board - dokładnie po to go tutaj mamy Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cytat:zamieszkały w Przemyślu
Galaktyka taka wielka, a komandora z moich stron spotykam!
Odpowiedz
Calvarian zawsze wbijaj na TS i dopytuj się co kto robi, i zachęcaj do wspólnej gry, wielu Husarzy handluje bądź walczy na Resach więc aktywności w skrzydłach nie brakuje.

Tak ogólnie witam wszystkich nowych Smile
Odpowiedz