GTA Online - TWH Crew
Otworzyłem firmę i zajmuję się pozyskiwanie i wywozem dóbr wszelakich, ale chętnie zarobiłbym jeszcze z 1,5mln, żeby zacząc sprzedaż samochodów Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja mam półtorej bańki (z czego ponad milion zarobiłem podczas sobotniej sesji - dzięki za grę!) i trzymam w skarpecie, nie wiem na co wydać Biggrin
Odpowiedz
Kurka, ja tam cały czas w wolnych chwilach tweakuje i binduje pod siebie póki co. Jak tak dalej pójdzie to się znudzicie i pójdziecie do BDO czy TESO Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Nie wiem czy to tylko u mnie czy po roku czasy ładowania są koszmarnie długie pomimo przesiadki na 2x SSD w raid1? Da się coś z tym zrobić jak wybrać region eu?

Odpowiedz
W multi tak już jest, nic nie zrobisz.
Odpowiedz
Szkoda bo autentycznie mam wrażenie że kiedyś te czasy ładowania były krótsze Wink

Odpowiedz
O widzę, że się zieje... dołączyłem do brygady chyba w zeszłym tygodniu, dzięki za zaproszenie...

...ja tam latam po mieście i co najwyżej znajduje jakieś poboczne aktywności, które generują w danej instancji gracze... czasami napadam na sklepikarzy... a tak ogólnie to nie mam zielonego pojęcia skąd się bierze możliwość zaradzania klubem, możliwość handlowania samochodami, możliwość prowadzenia instytucji produkującej heroinę itp. - mam nadzieję, że tacy niedzielni gracze tez się nadają...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
@szarik witaj w klubie też nie ogarniam na razie Smile Jak zaproszenia nie dostanę do jakiejś misji to czekam pod ATM z tłuczonym szkłem żeby wyrwać 15$ ale przynajmniej jest jakiś roleplay Biggrin

Odpowiedz
(27.09.2017, 10:15 UTC)szarik napisał(a): O widzę, że się zieje... dołączyłem do brygady chyba w zeszłym tygodniu, dzięki za zaproszenie...

...ja tam latam po mieście i co najwyżej znajduje jakieś poboczne aktywności, które generują w danej instancji gracze... czasami napadam na sklepikarzy... a tak ogólnie to nie mam zielonego  pojęcia skąd się bierze możliwość zaradzania klubem, możliwość handlowania samochodami, możliwość prowadzenia instytucji produkującej heroinę itp.  -  mam nadzieję, że tacy niedzielni gracze tez się nadają...

Mam to samo. Jak dziecko we mgle. Sad
Odpowiedz
me 2 Biggrin mam prawie 9 lvl chyba ;P
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz