co jest solidniejsze od X52 Pro?
Podpisuję się pod polecanym wcześniej FCS Hotas. Mimo plastiku jest bardzo wytrzymały, dokładny i nie sprawia wrażenia taniego. Przepustnica w poziomie zupełnie nie przeszkadza a ma od groma grzybków które można zbindować pod siebie.
Odpowiedz
(08.09.2017, 09:48 UTC)Baton napisał(a): http://wheelstandpro.com/products/wheel-...-deluxe-v2-

Jak jest ze sztywnością tego? £160 to całkiem przyzwoita cena.

slono sobie cenia, na allegro kupilem za okolo 300 zeta o ile pamieam , siedzi na nim 17 kg kiera, mocna konstrukcja
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Mają różne wersje - pojedynczy drążek to chyba 60 Euro, robią też konfiguracje na indywidualne zamówienie - właśnie dopinam szczegóły - bardzo dobry kontakt, jak na razie. Mam pomysł, żeby wykorzystać cały stelaż zarówno do Hotasa, jak i kierownicy logitecha - zobaczę, czy się przypadkiem nie da jeździć SRV kierując nim normalną kierownicą z pedałami gazu i hamulca. Cena w PL za zestaw Super 699 PLN, nie mają go na polskiej stronie.
Odpowiedz
(10.09.2017, 01:10 UTC)Pajk napisał(a): Cena w PL za zestaw Super 699 PLN, nie mają go na polskiej stronie.

wrzuc co tam dostales w tej cenie, mnie by interoswala jakas puleczka na klawiaturke bezprzewodowa( dlugosc 25 cm) i myszke

Odpowiedz
"Posiadamy dwa modele pod Warthog'a, aczkolwiek żaden z nich nie jest udostępniony na polskiej wersji naszej strony. Proszę mi powiedzieć, który stojak byłby dla Pana bardziej odpowiedni, gdyż mamy 2 wersje.

1) Warthog Stand (420zł z wysyłką na terenie Polski)
2) SUPER Warthog Stand: (699zł z wysyłką na terenie Polski)"

A może by tak zrobić akcję w stylu zakupu grupowego dla Husarii i dostać lepsze ceny przy zakupie kilku sztuk - jak by byli chętni?
Odpowiedz
(10.09.2017, 10:56 UTC)Pajk napisał(a): 2) SUPER Warthog Stand: (699zł z wysyłką na terenie Polski)"

A może by tak zrobić akcję w stylu zakupu grupowego dla Husarii i dostać lepsze ceny przy zakupie kilku sztuk - jak by byli chętni?

aaa chyba nie zrozumielismy sie , ja juz posiadam tego standa , szukam tylko akcesori ( cos w rodzaju "RGS module" ) ale nie pod dodatkowa wajchę lecz jak podstawke pod klawiature lub mysz.

Ciągle nie jasne jest dla mnie co zawiera opcja 2 Super...

BTW Baton sorki ze oftopuje Twój watek , powiedz tylko słowo i lece Smile

Odpowiedz
A to jeszcze nie odpisali, może w weekendy lenie nie pracują? Smile
O samą dodatkową podstawkę też pytałem, możesz też skrobnąć do nich - podejrzewam, że nie będzie problemu - gościu z recenzji pisał, że są bardzo pomocni i elastyczni.
Odpowiedz
(10.09.2017, 18:18 UTC)Pajk napisał(a): A to jeszcze nie odpisali, może w weekendy lenie nie pracują? Smile
O samą dodatkową podstawkę też pytałem, możesz też skrobnąć do nich - podejrzewam, że nie będzie problemu - gościu z recenzji pisał, że są bardzo pomocni i elastyczni.

W recenzji jest ta podstawka ale troche zbyt duzo z niej wystaje , skrobne do nich Smile
http://i.imgur.com/uurywH2.jpg

Odpowiedz
Przyznam szczerze - 3 lata intensywnego użytkowania - tyle mój x52 pro wytrzymał, były co prawda awarie, lutowałem kabelki bo pękały, ale nie miałem nigdy dżoja, który by przelatał ok 3000 godzin, i dalej hulał.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(10.09.2017, 18:33 UTC)Yata_PL napisał(a):
(10.09.2017, 18:18 UTC)Pajk napisał(a): A to jeszcze nie odpisali, może w weekendy lenie nie pracują? Smile

W recenzji jest ta podstawka ale troche zbyt duzo z niej wystaje , skrobne do nich Smile
http://i.imgur.com/uurywH2.jpg

Gościu pisał o "small plate", czyli czymś takim, do czego można przykręcić joystick od warthoga po odkręceniu podstawy. Właśnie pytałem o cenę tego dodatku.

(10.09.2017, 18:33 UTC)Kyokushin napisał(a): Przyznam szczerze - 3 lata intensywnego użytkowania - tyle mój x52 pro wytrzymał, były co prawda awarie, lutowałem kabelki bo pękały, ale nie miałem nigdy dżoja, który by przelatał ok 3000 godzin, i dalej hulał.

Też miałem przez chwilę pomysł samodzielnej naprawy mojego X55 - podobno jakiś smar na taśmie itd., ale ponieważ był na gwarancji, oddałem go do naprawy i w zamian dostałem kasę zamiast naprawianego lub drugiego Saiteka. Jedynym wyjściem był Warthog.
Odpowiedz