Forum nie skaluje się poprawnie na małych monitorach - laptop 15".
Najpierw wprowadzimy RWD, o TT pomyślimy Smile
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
No i pięknie panowie mi się skaluje forum na telefonie Biggrin komu repa?
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Cieszę się Biggrin możliwe są jeszcze pewne problemy, ale całość powinna działać dobrze.
Jeśli ktoś znajdzie błąd/problem w działaniu na telefonach - zgłaszajcie błędy tu http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3408
Odpowiedz
Dzięki ryczypior!!! Biggrin
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Mistrzostwo!

Odpowiedz
To ja może się tutaj dopiszę, żeby nie tworzyć nowego tematu. Czasem w wersji mobilnej na telefonach pojawia się problem z wyświetlaniem całego posta. Problem występuje gdy ktoś wrzuci duże zdjęcie lub długi link. Post nie skaluje się wtedy do wersji mobilnej, nie widać części tekstu oraz nie można przesunąć obrazu tak aby zobaczyć całość. Za przykład mogą posłużyć ostatnie tematy z nowego skrzydła GROM gdzie pojawiły się duże obrazy. @ryczypior @szarik
Odpowiedz
@haji-me dziękuje za zgłoszenie i świetny jego opis ... poprawione... 

[Obrazek: GQwItn2.png]
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Panie @szarik dziękuję za szybką reakcję. Niestety u mnie coś nie trybi. Dzisiaj testowałem na wątku https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=4245 i nadal ucięta połowa. Dodam, że system to Android 7 oraz przeglądarka chrom z zainstalowanymi aktualizacjami.
Odpowiedz
Panie @Haji-me, a próbował Pan odświeżyć style? Biggrin z menu chrome 3 kropki pionowo i ikonka odświeżania. Po tym powinno być OK
Odpowiedz
Panie... ja to się nie znam, ale nie podziałało.
Odpowiedz