07.07.2017, 15:02 UTC
Nie wiem co to ten Taptak ale mi sie tam forum czyta wyśmienicie na 5.2 cala
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
|
Tapatalk
|
|
07.07.2017, 15:02 UTC
Nie wiem co to ten Taptak ale mi sie tam forum czyta wyśmienicie na 5.2 cala
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
07.09.2017, 14:36 UTC
(07.09.2017, 12:56 UTC)Drakkainen napisał(a): To ja korzystając z zamieszania odgrzeję ten temat. Są jakieś szanse? OK, do końca tygodnia zbadam temat bezpieczeństwa w TT
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
07.09.2017, 15:38 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2017, 15:40 UTC przez SimpleMe_PL.)
Oczywiście, że tak, jako rasowemu konsolowcowi który nie ma w domu żadnego sprzętu który przypomina PC ( oprócz Xbox One ale nie poradzę nic na to
) ułatwiło by komunikacje na forum, kożystam z Tapatalk juz długo i naprawdę dobry programik, można fotki umieszczać bez problemu, powiadomienia itd itd, gdyby TWH było na tapatalku, mógłbym zaśmiecać forum super fotkami z ED oraz prowadzić bardziej głębsze dyskusje.Mówiąc krótko, na ios którego używam codziennie jako podstawowe urządzenie do komunikacji byłem zdziwiony, że nie ma TWH na nim
07.09.2017, 15:42 UTC
(07.09.2017, 15:38 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): Gdyby TWH było na tapatalku, mógłbym zaśmiecać forum super fotkami z ED oraz prowadzić bardziej głębsze dyskusje.Wszystkie foty na forum i tak muszą być dodane przez zewnętrzne strony jak np. Imgur
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
07.09.2017, 15:44 UTC
No ale właśnie przez Tapatalk chyba by to działało ?! jeśli nie to ok, nadal ciemna dupa za murzynami
Ale ogólne używanie forum było by bardziej przyjemne na mobilkach
07.09.2017, 16:01 UTC
(07.09.2017, 15:44 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No ale właśnie przez Tapatalk chyba by to działało ?! jeśli nie to ok, nadal ciemna dupa za murzynami Gdybyśmy pozwolili na wrzucanie zdjęć bezpośrednio na forum, zjadłoby nam transfer i miejsce na dysku w tydzień ![]() Może jak przeniesiemy się na inny hosting (są plany, ale nic pewnego jeszcze), to coś się zmieni. Do tego czasu wszystkie fotki muszą być umieszczone w jakimś zewnętrznym serwisie.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|