Ankieta: Czy chciałbyś mieć możliwość przeglądania forum przez Tapatalk na urządzeniach mobilnych?
Tak
Nie
Co to jest Tapatalk? O_o
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Tapatalk
Nie wiem co to ten Taptak ale mi sie tam forum czyta wyśmienicie na 5.2 cala Biggrin
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
(07.09.2017, 12:56 UTC)Drakkainen napisał(a): To ja korzystając z zamieszania odgrzeję ten temat. Są jakieś szanse? Biggrin

OK, do końca tygodnia zbadam temat bezpieczeństwa w TT Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Oczywiście, że tak, jako rasowemu konsolowcowi który nie ma w domu żadnego sprzętu który przypomina PC ( oprócz Xbox One ale nie poradzę nic na to Tongue ) ułatwiło by komunikacje na forum, kożystam z Tapatalk juz długo i naprawdę dobry programik, można fotki umieszczać bez problemu, powiadomienia itd itd, gdyby TWH było na tapatalku, mógłbym zaśmiecać forum super fotkami z ED oraz prowadzić bardziej głębsze dyskusje.

Mówiąc krótko, na ios którego używam codziennie jako podstawowe urządzenie do komunikacji byłem zdziwiony, że nie ma TWH na nim Smile
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(07.09.2017, 15:38 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): Gdyby TWH było na tapatalku, mógłbym zaśmiecać forum super fotkami z ED oraz prowadzić bardziej głębsze dyskusje.
Wszystkie foty na forum i tak muszą być dodane przez zewnętrzne strony jak np. Imgur Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
No ale właśnie przez Tapatalk chyba by to działało ?! jeśli nie to ok, nadal ciemna dupa za murzynami Tongue Ale ogólne używanie forum było by bardziej przyjemne na mobilkach Biggrin
Odpowiedz
(07.09.2017, 15:44 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No ale właśnie przez Tapatalk chyba by to działało ?! jeśli nie to ok, nadal ciemna dupa za murzynami Tongue Ale ogólne używanie forum było by bardziej przyjemne na mobilkach Biggrin

Gdybyśmy pozwolili na wrzucanie zdjęć bezpośrednio na forum, zjadłoby nam transfer i miejsce na dysku w tydzień Smile

Może jak przeniesiemy się na inny hosting (są plany, ale nic pewnego jeszcze), to coś się zmieni. Do tego czasu wszystkie fotki muszą być umieszczone w jakimś zewnętrznym serwisie.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
uuuu oszczędności :p kumam Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości