Liczba postów: 27
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Witam.
Po postawieniu nowego systemu, zainstalowałem steam potem elite, i nie mogę jej odpalić, klikam 2 razy i nic, ktoś pomoże ?.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
aktualizacje win ?, , restart ? , pobrać raz jeszcze launcher ?, reguły zapory ? reguły antywirusa ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
27.08.2017, 00:54 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2017, 06:36 UTC przez Yata_PL.)
jesli klikasz na ikone launchera i nic sie nie dzieje to cos blokuje Twoje połączenie z serwerami frontiera.. sprawdzilbym reguły zapory windows , launcher dodal do wyjatkow itp
paradoksalnie czasem pomaga instalacja oprogramowania jakiegos pakietu anytvirusa który przejmuje kontrole nad ochorna kompa i problemy sie rozwiazuje
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Elitę otwierasz że Steama, czy z pulpitu? Spróbuj otworzyć ze skrótu (uruchom jako Administrator).
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
27.08.2017, 08:31 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2017, 08:38 UTC przez DYoda.)
Hmmmmm ja również mam problem próbuję już drugi raz uruchomić grę i po kręcącym się statku mam czarny ekran.
Co (nie)dziwne w Solo poszło.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: Christian
Czasami mam tak, ze na swiezym systemie jak nie zainstaluje net frameworka to mi czesc gier nie dziala.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Dzięki za pomoc. Program afterburner msi nie współgra najlepiej z luncherem. Po wyłączeniu go problem znika.
temat do zamknięcia.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 17
Reputacja:
129
Platforma:
CMDR: Diox
Oż w mordeczkę, jakimś cudem Afterburner dodał mi się do autostartu. Teraz odpalam kompa i też mi się ED nie odpalało. Po wyłączeniu Afterburnera mogę znowu odpalać grę. To już nie pierwszy przypadek, gdzie przed Afterburnera miałem problem z grą. Leci do kosza. I dzięki za temat, skorzystałem i ja.