Przedstaw się
Hallo , czesc mam na imie Marek (GreyFox0311 na xbox one) mam 35 lat i dopiero zaczynam grac w elite. Dzieki pomocy od gracza Biom ponownie zaczolem grac i bardzo mnie ta gra wessała :Smile Pozdrawiam wszystkich forowiczow i do zobaczenia w  grze.
Odpowiedz
Witamy nowych użytkowników! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Mam na imię Radek, latek 43. Fan SF od dzieciństwa, oraz wszelkiego rodzaju symulatacji Wink ED mam od dłuższego czasu, ale po początkowym zachłyśnięciu się trochę mi przeszło. Teraz wróciło, bo znalazłem Wasz kącik dzięki czemu mogę znacznie szerzej objąć świat tej gry umysłem prostego galaktycznego obywatela. Mimo znajomości angielskiego wciąż jest to na tyle obszerny świat, że ciężko byłoby się w tym wszystkim połapać bez Was. Dzięki i do zobaczenia na gwiezdnych szlakach!
Odpowiedz
Czołem Wszystkim!

Mam na imię Krystian, mam 30 lat i kocham statki kosmiczne Smile

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Hej wszystkim,
Mam na imie Lukasz, lat 23. Jestem fanem symulatorów wyscigowych, od niedawna tez kosmicznych, a ED nabylem w pudle na ps4. Od razu ta gra mi przypadla do gustu mimo, ze wczesniej mnie kosmos odrzucal. Tutaj swoboda bardzo mi sie podoba i zawsze znajde sobie jakies zajecie. Teraz jestem w trakcie drogi do srodka galaktyki i zostalo mi jeszcze kilka dni podrózy, potem moze zahacze o Kolonie i powrót do banki. Wszystkich posiadaczy gry na ps4 zapraszam do spolecznosci polskiej zalozonej na communities na PSN - które ma na celu nas po prostu zrzeszyc. Do zobaczenia na szlakach!
Odpowiedz
(08.08.2017, 10:33 UTC)Dydex82 napisał(a): Hmm... Dopiero teraz się zorientowałem, że są dwa tematy do przedstawiania się. Lekko bez sensu, ale nic to.

Publiczne forum powstało dopiero niedawno, ten wątek istnieje od początku założenia forum.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dzień dobry.
Sebastian po tej stronie, mam dopiero 39 lat. Gram we wszystko, chociaż ostatnie pięć lat męczyłem się ze SWtORem. Ileż ja pięknych gier przez to straciłem, nie jestem w stanie tego nadrobić bo nabyłem ED i czuje się jak alkoholik, na którego wszyscy krzywo patrzą i mu dalszego grania nie wybaczą (cytuję stary koniu weź się ustatkuj, no kurde a co ja niby robię zbieram na Federal Corvette).
Pozdrawiam
PS. Jestem pyskaty czasami i proszę mnie brać z przymrużeniem oka Wink.
Odpowiedz
Witam, Mikołaj a.k.a. Cmdr Miksonus. "Nocny marek" z za dużą ilością czasu... Elite mnie chwycił na haczyk i latam sobie od paru tygodni jako PKS żeby uskrobać na największy statek, ale w między czasie odkryłem lepszy cel niż kasa! Jest nim władza.
Dlatego szukam jakiejś Polskiej społeczności, aktywnej codziennie na Team Speak'u (albo jakimkolwiek innym komunikatorze), mającej określone cele i chcącej je realizować.
Czy spełniacie te warunki?
Jak wygląda wasz sposób komunikacji w skrzydle?
Multicrew? tu mogę się przydać na razie najbardziej jako posiadacz skromnego Vulture.
Wiek 32
PC
Odpowiedz
Jestem ciekaw czy jest ktoś z okolic Bytomia? Bo na piwko bym wyskoczyć chciał (oczywiście poza OLO71)
Odpowiedz
Cześć!
Moja rodzinka woła na mnie Paweł i nawet dobrze mi z tym Biggrin )  Mieszkam w Katowicach, za 3 tygodnie strzeli mi w karczycho 41 latek... Ale czuję się na jakieś 22... no dobra 25 lat Wink

Moja przygoda z ED zaczęła się w lutym tego roku i grałem 105 minut (wg licznika STEAM Wink ), potem dałem sobie z tym spokój, bo bardziej podchodziło mi EVE Online... No ale ileż można...
Deklaruję, że będę robił wszystko, ażeby jak najszybciej załapać zasady rozgrywki, dlatego nie zrażajcie się moimi ewentualnymi głupimi pytaniami  Rolleyes

Do zobaczyska w przestrzeni!!!
Odpowiedz