Nowy szablon TWH-ANUKUS - BUG REPORTS
Ikonki się zepsuły:

[Obrazek: Tb2bXk6.jpg]
Odpowiedz
Rommie_PL sprawdź, czy Ci adblock lub inny podobny program nie blokuje czegoś np. font-a 'Monocons', adresy:

http://thewingedhussars.com/jscripts/sce...nocons.eot
http://thewingedhussars.com/jscripts/sce...nocons.ttf
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Nie wiem czy tak powinno być czy nie, ale na 1280 sie nie mieści, brakuję dosłownie trochę.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
główny szkielet jest oparty o styl Carbon - który po rozmowach okazał się wyznacznikiem tego co oczekujecie... wróciłem z urlopu, ale realnie zacznę prawdopodobnie prace za tydzień... w planach jest wersja responsywna, pierwsze kroki w tym kierunku zostały zrealizowane m.in. dzięki CMDR ryczypior - należą mu się podziękowania za zaangażowanie... oraz wszystkim, którzy raczyli zgłosić w tym wątku wszelkie uwagi i sugestie - DZIĘKUJE.
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Jbc w dalszym ciagu jestem do dyspozycji i chetnie pomoge Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
@ryczypior menu znika przy zmianie szerokości

dobra, odwołuje pojawia się taki kwadracik z trzema kreskami na dole lewym rogu, a może by tak przenieść kwadracik w prawy górny róg?

chyba to tylko pozycjonowanie div'a Wink
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Do góry można, tylko zakrywałby częściowo "Panel użytkownika" a w dalszej perspektywie - inne rzeczy. Przy profilu pojawia się np kolejne menu - profilowe
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
W nowym „lajałcie” na telefonie zniknęły opcje „nowe posty” „dzisiejsze posty”, ogólnie lepiej dopasowane do mobilki jednak brak możliwości jednym kliknięciem dowiedzenia się co kto dziś nowego napisał bardzo brakuje Sad
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(10.09.2017, 07:43 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): W nowym „lajałcie” na telefonie zniknęły opcje „nowe posty” „dzisiejsze posty”, ogólnie lepiej dopasowane do mobilki jednak brak możliwości jednym kliknięciem dowiedzenia się co kto dziś nowego napisał bardzo brakuje Sad

A w tym rozwijanym menu po lewej stronie nie ma ?
Odpowiedz
(10.09.2017, 08:59 UTC)Haji-me napisał(a):
(10.09.2017, 07:43 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): W nowym „lajałcie” na telefonie zniknęły opcje „nowe posty” „dzisiejsze posty”, ogólnie lepiej dopasowane do mobilki jednak brak możliwości jednym kliknięciem dowiedzenia się co kto dziś nowego napisał bardzo brakuje Sad

A w tym rozwijanym menu po lewej stronie nie ma ?

Angry ale ja tępy jestem :Smile Oczywiście że jest, dziękuje
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz