Liczba postów: 469
Liczba wątków: 7
A ja wam trochę zamieszam i zaproponuje dwa joysticki. Latam na takim ustawieniu od kilku dni i widzę w czymś takim niezły potencjał. Dobrze zbindowane klawisze i można latać nie zdejmując rąk ze sterów.
(18.07.2017, 19:59 UTC)RADKO707 napisał(a): A ja wam trochę zamieszam i zaproponuje dwa joysticki. Latam na takim ustawieniu od kilku dni i widzę w czymś takim niezły potencjał. Dobrze zbindowane klawisze i można latać nie zdejmując rąk ze sterów.
Też próbowałem i to ma potencjał, ale taka opcja chyba nie jest możliwa na konsolach
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
CMDR: Mateuke
SimpleMe_PL jak już kupisz hotasa to koniecznie się pochwal wrażeniami itp. Sam się nad tym zastanawialem ale padem gra mi się na tyle komfortowo, że póki co odpuszczam. Do tego często gram rozwalony w takim fotelu-worku, do hotasa musiałbym pomyśleć nad wygodniejszym ustawieniem się (mały stoliczek przed worek i na środku pokoju? Hmmm...).
Przygode z Elite mam bardzo malutka i praktycznie meczylem sie z treningami i ogolbym kierowabiem statku. Denerwowalem sie co niemiara i zona skoczyla do sklepu po hotasa do ps4. W piec minut ogarnalem kierowanie ktore okazalo sie instyktowne. Ladowanie i cokolwiek innego jest mega i daje satysfakcje. Sam sprzet sam w sobie wyglada solidnie, ale mam go dopiero co 2 dni wiec nie bede pisal nic wiecej. Porzadna sprawa
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
19.07.2017, 08:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2017, 08:07 UTC przez GutenbergPL.)
(19.07.2017, 07:51 UTC)QCIAK napisał(a): Tylko HOTAS , mój, budżetowy się powoli rozlatuje, więc już planuje zakup czegoś konkretniejszego, bo nie wyobrażam sobie latania na padzie albo mysz+klawka
HOTAS - to nie jest nazwa własna.....
Co do HOTASów Thrustmastera - HOTAS-X i HOTAS4, to raczej wytrzymałe konstrukcje.
Sam miałem HOTAS-X, używałem półtora roku bez problemów.
Teraz używam też Thrustmastera, ale taki zestaw:
http://www.thrustmaster.com/en_UK/produc...-fcs-hotas
Na razie wszystko ok, przepustnica jest boska, całe latanie super, zmiana na +.
Jednak mam wrażenie, że ten zestaw jest delikatniejszy od HOTAS-X, a już sam joy to na pewno.
Ten zostaw jest pod blaszaka, raczej z konsolami nie współpracuje....