Przedstaw się
Siemka !

Mateusz - lat 36 - gram w ED od 3 dni    - wcześniej pogrywałem w EVE więc mam wrażenie, że ED mi się spodoba Wink

Pozdro
Odpowiedz
Hejka wszystkim!

Co do EvE i Elite - masz dwa wybory:
- możesz narzekać, że w Elite nie ma i nigdy nie będzie tego co w EvE
lub
- możesz się zachwycać, że w Elite są rzeczy, których nie ma i nigdy nie będzie w EvE. 
Wink

To dwie, bardzo odmienne gry.
Odpowiedz
Witamy , Witamy, Witamy.

ED ruszyła z falą PS4 Smile Biggrin Biggrin Biggrin
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Witam wszystkich,

mam juz 42 (cholera, az sie wlasnie w glowe podrapalem) lat, mieszkam we Wrocławiu i zajmuje sie grafika, wiecej na papierze, mniej w internecie, generalnie juz długo. Do ED trafilem po przeczytaniu jednego z textow (w wersji robodzej Smile)w pewnym polskim magazynie o grach. Sama gre w ED traktuje mocno relaksacyjnie, bez spiny, bez cisnienia na cokolwiek, z przerwami.  Uwielbiam czasami zwisnąć, wpatrzony Tongue

Mam nadzieje na mila atmosfere w gronie juz wiedzacych czego chca ludzi i do zobaczenia na forum i w samej ED.

Pozdrawiam
Cmdr Galimathias
Odpowiedz
Dzień dobry piloci!
Adam, przeżyłem już 19 wiosen i nadal dobrze się trzymam SZOK :v w elitce jestem już nie zielony, a seledynowy :p nadal zdarza się lądować bez landing geara >.< zajmuję się teraz bounty huntingiem i latam na vulture, jaki będzie mój następny statek to jeszcze nie mam pojęcia :p co polecacie Python czy FDL? Powodzenia na szlaku, grubego portfela, zawsze pełnego cargo i rozbrojonych bandytów, cześć! Wink
Odpowiedz
(13.07.2017, 09:11 UTC)Krasaar napisał(a): Dzień dobry piloci!
Adam, przeżyłem już 19 wiosen i nadal dobrze się trzymam SZOK :v w elitce jestem już nie zielony, a seledynowy :p nadal zdarza się lądować bez landing geara >.< zajmuję się teraz bounty huntingiem i latam na vulture, jaki będzie mój następny statek to jeszcze nie mam pojęcia :p co polecacie Python czy FDL? Powodzenia na szlaku, grubego portfela, zawsze pełnego cargo i rozbrojonych bandytów, cześć!  Wink

Siemka!

Jeżeli chcesz głownie walczyć to FDL. Python jest dobry do wszystkiego, więc w żadnej roli nie jest idealny.
Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Maciek z tej strony. Lat 28, żona i syn na karku Smile
W ED gram na PS4 a o TWH dowiedziałem się od chłopaków z PPE - Giovanne, Alexy78, Małpa - pozdrawiam !
To oni zachęcili mnie do zakupu własnej kopii i zwiedzania przestworzy.
Jak na razie troszkę polatałem, kupiłem Type6 do misji transportowych i zrobiłem 1 w życiu CG.
Szukam ludzi z PS4 a zaprosił mnie na forum H-o-j-i

Pozdrawiam
o7

[Obrazek: 71680.png]
[Obrazek: 71680.png]
Odpowiedz
Hej Smile

Dziękuję za przyjęcie w poczet kadetów.
Andrzej 42 wiosny... W Elite po dłuższej przerwie z nowym joystikiem i dobrymi chęciami.
W tej chwili na wyprawie archeologicznej - w międzyczasie zakładając swój garaż na HR 8444.

Do zobaczenia w przestrzeni
QUARK75
Odpowiedz
Witam wszystkich kadetów Smile.
Odpowiedz
Witam wszystkich i dziękuję za możliwość dołączenia do Skrzydlatych.
Z tej strony Miłosz z Elbląga, lat prawie 30.
Mój czas przed odkryciem Elite zajmował mi głównie Squad, w którym należę do największego polskiego klanu o bardzo podobnej nazwie Wink
W samą Elitkę gram od ok 300h, często zaglądałem na forum a teraz nie mogłem przegapić takiej okazji na granie w zorganizowanej grupie Biggrin
Odpowiedz