09.07.2017, 11:43 UTC
Hej Dydex też gram na ps4, możemy jakieś skrzydło zrobić mój psn id to highlander_109ps
|
Przedstaw się
|
|
09.07.2017, 11:43 UTC
Hej Dydex też gram na ps4, możemy jakieś skrzydło zrobić mój psn id to highlander_109ps
10.07.2017, 06:04 UTC
Witam wszystkich. Niezmiernie miło mi jest dołączyć do szanownego grona komandorów TWH.
Nazywam się Artur, mam 29 lat i mieszkam w Łodzi. Pochodzę ze śląska. Przygodę w Elite rozpocząłem wraz z premierą gry na PS4. Mam ogromną nadzieję że niedługo do osób grających na tej platformie dołączy więcej osób, którzy wspomogą naszą ekspansję. Do usłyszenia i z fartem.
10.07.2017, 15:12 UTC
Cześć jestem Jacek. Mam już za sobą 50 obrotów wokół Słońca. Zamieszkuję zestaw ulic i domów nazwany Łodzią. Aktualnie w przestrzenie kosmosu przenosi mnie ścięta na skos czarna skrzynka, nazwana PS4. Nabyłem ją niedawno i ciągle zgłębiam jej tajniki. Elite znam z PCta. Latam na dualshocku i już trochę się przyzwyczaiłem. Liczę na miłe chwile spędzone na multiplayerze, o którym mam zerowe pojęcie i doświadczenie.
Jak widać mam dość pogięty nick. Miało być Yatzeck, ale coś się pochrzaniło i wyszła kaszana. Może ktoś wie jak to poprawić? Z góry dzięki.
10.07.2017, 15:18 UTC
Witamy nowych pilotów!
Niestety w kodzie forum jest mały bug, który powoduje, że na formie do rejestracji konta zarówno tło pól jak i czcionka jest biała, stąd pewnie problemy z nickami... ![]() Nasz technik został już powiadomiony i mam nadzieję, że ogarnie temat asap. W międzyczasie postaram się poprawić nicki wszystkich, którzy do mnie napiszą. Sorry za tę niedogodność...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Cześć wszystkim
![]() Dziękuję bardzo za dołączenie mnie do TWH. Jak już wcześniej wspominałem gram na XBOXIE, w przyszłości na XBOX X Wspieram tą świetną grę od początku bety na XO ![]() Mam nadzieje że Razem podbijemy Kosmos ![]() Pozdrawiam o7 Komandorzy
11.07.2017, 08:12 UTC
Cześć!
Wojtek szczęśliwy 36 latek z Krakowa. Dla czego szczęśliwy ? BO wreszcie na PS4 pokazał się tytuł na który czekałem od bardzo dawna. Elite pamiętam jeszcze z początków lat 90, chowałem się przy starszym bracie maniaku space oper i chyba przez niego się tym zaraziłem. Grywam wieczorami o ile córa mi na to pozwoli, czasem po nierównej walce usypiam szybciej od niej. Coś sknociłem przy rejestracji z nickiem - w grze znajdziecie mnie jako Barfolemew16 (PS4) Pozdrawiam Barf
Jestem Barf. Pół-człowiek, pół-pies. Jestem najlepszym przyjacielem samego siebie.
11.07.2017, 10:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2017, 10:25 UTC przez SimpleMe_PL.)
Witam, jestem Tome, były Podcaster w Bezimienny Podcast, pasjonat gier i sprzętu konsolowego. Aktualnie w mojej kolekcji jest 18 działających konsol, zatem gram na wszystkim jednak nie ukrywam iż preferuje Ps4
Pracuje sprzedając gry i konsole, zatem w pracy też zdarza się grać W Elite Dangerous pograłem na Xbox One, jednak tam nie chwyciło, obecnie nie mogę się oderwać od ED na Ps4, gra jest niesamowita i każda godzina poświęcona na grze nie jest stracona, jednak dopiero zaczynam przygodę tak naprawdę w świecie ED Znajdziecie mnie na PS4 - SimpleMe_PL Latam dla Federacji aby dostać przepustkę do SOL, potem się zobaczy...trochę już wiem i umiem w ED, ale jednak jeszcze dużo mnie czeka do nauki Latam w wieczornych/nocnych porach kiedy ukochana i bobas sobie spią
11.07.2017, 14:50 UTC
Cześć wam!
Jestem Mateusz, 27 lat, obecnie mieszkam w Łodzi i jestem nowicjuszem jeśli chodzi o Elite. Swoją przygodę zacząłem od premiery na ps4, wcześniej jednak śledzilem informacje o ED, gdzieś tak od 2015. Dosyć napalony siadalem do tej gry i całkowicie mnie pochłonęła! Dokładnie czegoś takiego oczekiwałem. Świetnie się bawię przy Elite i dzięki wielkie za możliwość dołączenia w wasze szeregi Widzę, że nie tylko ja śmigam na ps4, mam nadzieję, że uda się z kimś polatac w skrzydle ![]() Pozdrawiam, Mateuke
11.07.2017, 16:10 UTC
Heja ho!
Nazywam się Łukasz - w tym roku pęka 30 Mieszkam sobie w Warszawie. Pracuje w branży IT jako Admin. Niedługo szykuje się też ślub, więc czas poza grą, poświęcam głównie przygotowaniom.Elite mam prawie od samego początku, ale na dobre wkręciłem się w tym roku. Teraz kończę zbierać kasę na maksymalne uzbrojenie Anacondy. Zostało z 50 milionów, więc szybko pójdzie. Potem się zobaczy ![]() Pozdro Sześćset!
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,695 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |