Przedstaw się
Hej Dydex też gram na ps4, możemy jakieś skrzydło zrobić mój psn id to highlander_109ps
Odpowiedz
Witam wszystkich. Niezmiernie miło mi jest dołączyć do szanownego grona komandorów TWH.
Nazywam się Artur, mam 29 lat i mieszkam w Łodzi. Pochodzę ze śląska. Przygodę w Elite rozpocząłem wraz z premierą gry na PS4.
Mam ogromną nadzieję że niedługo do osób grających na tej platformie dołączy więcej osób, którzy wspomogą naszą ekspansję.
Do usłyszenia i z fartem.
[Obrazek: ps4logo.jpg][Obrazek: 72955.png]
Odpowiedz
Cześć jestem Jacek. Mam już za sobą 50 obrotów wokół Słońca. Zamieszkuję zestaw ulic i domów nazwany Łodzią. Aktualnie w przestrzenie kosmosu przenosi mnie ścięta na skos czarna skrzynka, nazwana PS4. Nabyłem ją niedawno i ciągle zgłębiam jej tajniki. Elite znam z PCta. Latam na dualshocku i już trochę się przyzwyczaiłem. Liczę na miłe chwile spędzone na multiplayerze, o którym mam zerowe pojęcie i doświadczenie.

Jak widać mam dość pogięty nick. Miało być Yatzeck, ale coś się pochrzaniło i wyszła kaszana. Może ktoś wie jak to poprawić? Z góry dzięki.
Odpowiedz
Witamy nowych pilotów!

Niestety w kodzie forum jest mały bug, który powoduje, że na formie do rejestracji konta zarówno tło pól jak i czcionka jest biała, stąd pewnie problemy z nickami... Sad

Nasz technik został już powiadomiony i mam nadzieję, że ogarnie temat asap.

W międzyczasie postaram się poprawić nicki wszystkich, którzy do mnie napiszą.

Sorry za tę niedogodność...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć wszystkim Smile

Dziękuję bardzo za dołączenie mnie do TWH.
Jak już wcześniej wspominałem gram na XBOXIE, w przyszłości na XBOX X
Wspieram tą świetną grę od początku bety na XO Smile
Mam nadzieje że Razem podbijemy Kosmos Wink Biggrin

Pozdrawiam
o7 Komandorzy
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Witamy w szeregach
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Cześć!

Wojtek szczęśliwy 36 latek z Krakowa.  Dla czego szczęśliwy ? BO wreszcie na PS4 pokazał się tytuł na który czekałem od bardzo dawna.  Elite pamiętam jeszcze z początków lat 90, chowałem się przy starszym bracie maniaku space oper i chyba przez niego się tym zaraziłem.

Grywam wieczorami o ile córa mi na to pozwoli, czasem po nierównej walce usypiam szybciej od niej.

Coś sknociłem przy rejestracji z nickiem - w grze znajdziecie mnie jako Barfolemew16 (PS4)

Pozdrawiam
Barf
Jestem Barf. Pół-człowiek, pół-pies. Jestem najlepszym przyjacielem samego siebie.
Odpowiedz
Witam, jestem Tome, były Podcaster w Bezimienny Podcast, pasjonat gier i sprzętu konsolowego. Aktualnie w mojej kolekcji jest 18 działających konsol, zatem gram na wszystkim jednak nie ukrywam iż preferuje Ps4

Pracuje sprzedając gry i konsole, zatem w pracy też zdarza się grać Tongue

W Elite Dangerous pograłem na Xbox One, jednak tam nie chwyciło, obecnie nie mogę się oderwać od ED na Ps4, gra jest niesamowita i każda godzina poświęcona na grze nie jest stracona, jednak dopiero zaczynam przygodę tak naprawdę w świecie ED

Znajdziecie mnie na PS4 - SimpleMe_PL

Latam dla Federacji aby dostać przepustkę do SOL, potem się zobaczy...trochę już wiem i umiem w ED, ale jednak jeszcze dużo mnie czeka do nauki Biggrin

Latam w wieczornych/nocnych porach kiedy ukochana i bobas sobie spią
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Cześć wam! 
Jestem Mateusz, 27 lat, obecnie mieszkam w Łodzi i jestem nowicjuszem jeśli chodzi o Elite. Swoją przygodę zacząłem od premiery na ps4, wcześniej jednak śledzilem informacje o ED, gdzieś tak od 2015. Dosyć napalony siadalem do tej gry i całkowicie mnie pochłonęła! Dokładnie czegoś takiego oczekiwałem. Świetnie się bawię przy Elite i dzięki wielkie za możliwość dołączenia w wasze szeregi Smile Widzę, że nie tylko ja śmigam na ps4, mam nadzieję, że uda się z kimś polatac w skrzydle Wink
Pozdrawiam, 
Mateuke
Odpowiedz
Heja ho!

Nazywam się Łukasz - w tym roku pęka 30Smile Mieszkam sobie w Warszawie. Pracuje w branży IT jako Admin. Niedługo szykuje się też ślub, więc czas poza grą, poświęcam głównie przygotowaniom.
Elite mam prawie od samego początku, ale na dobre wkręciłem się w tym roku. Teraz kończę zbierać kasę na maksymalne uzbrojenie Anacondy. Zostało z 50 milionów, więc szybko pójdzie. Potem się zobaczyWink

Pozdro Sześćset!Wink
Odpowiedz