Przedstaw się
Witamy na forum! Smile

@Calv - dobre Biggrin Myślałem, że jesteś za młody na HOMM3 Wink Tongue Heart
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(01.07.2017, 11:07 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Witamy na forum! Smile

Ale lubię strategie wszelkiego typu, więc zdarzyło mi się stracić paręset godzin na trójkę i piątkę Tongue
Odpowiedz
Mathias Shallowgrave napisał(a):Witamy na forum! Smile

To sa jakies poza trojka?
Odpowiedz
Cześć,

Mam na imię Paweł, mam 26 lat. Mieszkam pod warszawą, studiuję. W ED gram od tygodnia, acz styczność z serią (mniej lub bardziej owocną) miałem już od lat dziecięcych. xD

Fajnie, że istnieje jakaś polska scena ED, mam nadzieje, że wspólna gra da nam wiele satysfakcji.
Odpowiedz
Witaj Pawle, Kocie Ocelocie o7! Do zobaczenia kiedyś w przestrzeni Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Cześć.

Artur z Wrocławia z tej strony. 26 lat, programista VR. ED sledze od poczatku, ale dopiero ostatnio dolaczylem do gry. Po skonczeniu studiow i rozpoczeciu pracy znalazlem w końcu czas na śmiganie po galaktyce Wink

PS. Jesli ktoś szuka załogi/skrzydła, to mój nick w grze jest jak na forum ( KomorNick ).
Odpowiedz
Szczęść Boże piloci! o7 i do zobaczenia w kosmosie  Rolleyes

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Witam
Nazywam się Damian, mam 33 lata mieszkam w Danii. Wpadło mi w ręce ED na ps4 i nie mogę się oderwać. Nigdy wcześniej nie grałem w Space sima ale już po kilku dniach mogę powiedzieć że ta gra jest genialna. Zarejestrowałem się u was żeby skorzystać z waszej wiedzy i doświadczenia komandorzy a może nawet poznać kogoś do wspólnego ubijania łobuzów.
Odpowiedz
Witamy nowych pilotów! Zapraszamy na TS i Discord! Smile

http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2949
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Witam Wszystkich Smile
Na imię mam Marcin, rocznik można wyczytać z nikcu. Najpierw podrzuciłem info o ED kumplowi z pracy, który od kilku miesięcy gra na piecu. Na podstawie jego opowiadań i korzystając z okazji wydania gry na PS4 postanowiłem poszukać swojego miejsca w kosmosie. Początki są trudne, przytłoczenie "wszystkim" ogromne, ale mimo to gra wciąga. Na forum trafiłem w poszukiwaniu wiedzy o ED, a przy okazji może znajdę kogoś do wspólnego latania.
Pozdrawiam Smile
Odpowiedz