To proste. Biznes. Ja mam Elite:Dangerous bez Horizons. A Ty oferujesz m.in. ten dodatek. ;)
|
KONKURS Wygraj Elite: Dagerous CMDR DeLuxe Edition!
|
|
26.06.2017, 14:45 UTC
Aktualizacja:
Termin wrzucania wpisów
01.07.2017
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
26.06.2017, 14:54 UTC
Ujmę to jednym słowem. DOPAMINA!
Kupiłem dwa dni temu Horizons, więc mi już nie zależy. Oczywiście mógłbym zrobić córce wspaniały prezent, ale postanowiłem aby o nagrodę powalczyła sama.
26.06.2017, 18:57 UTC
Bardzo miło poczytac niektóre z waszych postów, naprawdę. Ja gram (chwilowo nie gram z powodu kłopotów technicznych ) w Elite dlatego że można w nią grać na luzie. Można uciec od problemów daleko w siną dal .. dosłownie
A można też wykonac szereg krótkich misji w bańce poprawiając swój stan konta albo wspomagając swoją frakcję. Pewnie nie ma tu tyle rzeczy do roboty co w EVE online ,( ale wierzcie mi - 4 lata w to grałem - gdybyście się zaangażowali w Eve tak jak w Elite to po pewnym czasie szukalibyście każdej wymówki żeby tylko w EVE nie grać i odpocząć od tego ) ale to jest właśnie urok Elite - masz wolność i dla tej wolności warto się zaangażować. A w morzu rutynowych a często i nudnych misji nagle może trafić się perełka - pięć słońc o przecinających się orbitach, słońce z pierścieniem, earth like z pierścieniem itp. i znowu nabierasz ochoty aby zapuścić się dalej i głębiej .. Dla mnie Elite jest odskocznią po stresującym dniu i napełnia mnie spokojem Dlatego ostanio jestem nerwowy bo nie mogę grac A klucz na 80 procent dostałby mój syn który niedługo będzie miał własny komputer stacjanarny - jeśli gra mu się spodoba jak pogra u mnie
27.06.2017, 20:55 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2017, 20:56 UTC przez cytrynek1.)
Od 1 lipca czy do 1 lipca?
27.06.2017, 21:04 UTC
Do
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
30.06.2017, 13:08 UTC
Mnie najbardziej w ED pociąga społeczność i... ogrom tego wszystkiego. Ciężko czasem ogarnąć skalę tego wszystkiego i że ludzie mają na to wpływ. Devowie też robią świetną robotę słuchając się społeczności.
01.07.2017, 11:06 UTC
Dzięki wszystkim, którzy wzięli udział
![]() KONIEC PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ
Zwycięzcę ogłoszę jeszcze dzisiaj!
--
01.07.2017, 18:10 UTC
ZWYCIĘZCĄ KONKURSU ZOSTAJE
xalion995
Generalnie konkurs w domyśle miał być dla osób, które nie mają Elite i na takie wpisy najbardziej czekałem. Bardzo miło, że wielu z Was chciało podarować kopię gry znajomemu czy bratu - i te wpisy też miały sporą szansę wygrać, natomiast we wpisie Xaliona wyczuwam pasję, którą sam żywię do szeroko pojętego SF i - oprócz tego, że Xalion nie ma jeszcze gry - to w zasadzie było rzeczą, która przeważyła o wybraniu tego właśnie wpisu. GRATULACJE!
![]() Proszę o wysłanie mi PW i podanie emaila, na który będziesz chciał zarejestrować konto w Elite. Kod do aktywacje przyjdzie właśnie na tego maila. (24.06.2017, 22:13 UTC)xalion995 napisał(a): Hmm… Ciężko jest odpowiedzieć na pytanie „Dlaczego chciałbym zagrać w Elitkę”. Skąd te trudności? Ponieważ z reguły gdy chcę coś zrobić to po prostu to robię. Z Elitką jest inaczej. Ale po kolei. Zapraszam na małe podsumowanie rozmyślań na temat zakupu Elite Dangerous.
--
01.07.2017, 18:32 UTC
Gratulacje xalion
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Elite Dangerous w VR | Jaromaz | 21 | 976 |
15.11.2025, 08:12 UTC Ostatni post: Jaromaz |
| Za co lubię Elite | Kyokushin | 11 | 3,832 |
27.09.2025, 20:30 UTC Ostatni post: Jaromaz |
|
|
|
ELITE NA GOG - mega ważna akcja!!! | Mathias Shallowgrave | 11 | 1,442 |
22.08.2025, 05:10 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
| Wiesz, że za dużo grasz w Elite, jeśli... | Mathias Shallowgrave | 130 | 35,467 |
21.08.2025, 17:55 UTC Ostatni post: bahasso |
|
|
|
RIP CMDR DZIADOSTWO o7 | Mathias Shallowgrave | 50 | 14,884 |
19.03.2025, 00:58 UTC Ostatni post: ALKAZZATOR |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
A można też wykonac szereg krótkich misji w bańce poprawiając swój stan konta albo wspomagając swoją frakcję.
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)
.png)