HIP 19026 baza obcych(spojlery)
Dla niecierpliwych pilot, który odkrył tę nową baze streamuje:
https://www.youtube.com/user/bobule/live
Kaz
Odpowiedz
Jest!
-63, 6

A na 4B też musi być, sepy tam krążą....

Dawaj Zigi - bo ja nie mam łazika, tak sobie przyleciałem, potrzebuje danych do bigosowania.... Wink
otwierają ją, dwóch typów, mają proby itd.
Odpowiedz
(29.06.2017, 11:29 UTC)GutenbergPL napisał(a): Jest!
-63, 6

Dawaj Zigi - bo ja nie mam łazika, tak sobie przyleciałem, potrzebuje danych do bigosowania.... Wink

Masz UA na pokładzie ?
Odpowiedz
(29.06.2017, 11:31 UTC)zigusek napisał(a):
(29.06.2017, 11:29 UTC)GutenbergPL napisał(a): Jest!
-63, 6

Masz UA na pokładzie ?

Nie mam nic, nawet łazika, ale UA to na orbicie krążą....

EDIT: Wlecieli myśliwcem do środka. Biggrin
Odpowiedz
Byłem w środku ,faktycznie baza dużo lepiej zachowana, nie ma żadnych zasypanych korytarzy całą bazę można w środku objechać do okola w bramach wewnątrz znajdują się działające drzwi(w poprzednich bazach ich nie było).
Całość sprawia wrażenie lepiej zachowanej.
Zdjęcia http://imgur.com/a/1vENH

Edit: jak ktoś nie lubi latać po koordynatach (jak ja ) to w albumie jest też screen z mapy powierzchni i zwykłej
Edit2: jak ktoś nie ma artefaktów lub probów to na około tego amoniakalnego jest masa anomalii
Odpowiedz
Na FF pisza, ze jedyna roznica (oprocz wygladu) miedzy ta ostatnio znaleziona baza, a Ta w HIP jest to, ze nie ma w tej nowej Data Points do skanowania, mozesz potwierdzic Zigi?
Odpowiedz
Co do VR to ku mojemu zaskoczeniu nie zrobiło na mnie wielkiego wrażenia, natomiast zrobiło na mojej karcie bo klatki poszły na 45 FPS Smile
Odpowiedz
na mnie zrobilo, ta mapa ktora sie wyswietlila, samo podlatywanie do tej lokacji, ogrom tej struktury....wszystko na plus
na minus, jak nas wywalilo i zniknal mi statek. zeby przywolac musialem odjechac na 3km, 3km w laziku w VR, na wybojach, wymiot byl bliski Wink

jest kolejne odkrycie na FF

Zrzucic wszystkie 3 (UA, UP, UL) w przestrzeni
Poczekac az same sie uloza w trojkat
Odtworzyc wiadomosc audio
i mamy takie cos

Zrodlo:
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5669413
Odpowiedz
(29.06.2017, 12:33 UTC)Pueblo napisał(a): Na FF pisza, ze jedyna roznica (oprocz wygladu) miedzy ta ostatnio znaleziona baza, a Ta w HIP jest to, ze nie ma w tej nowej Data Points do skanowania, mozesz potwierdzic Zigi?

[Obrazek: Screenshot_0335.png]
o to ci chodzi?
Odpowiedz
(29.06.2017, 12:55 UTC)zigusek napisał(a):
(29.06.2017, 12:33 UTC)Pueblo napisał(a): Na FF pisza, ze jedyna roznica (oprocz wygladu) miedzy ta ostatnio znaleziona baza, a Ta w HIP jest to, ze nie ma w tej nowej Data Points do skanowania, mozesz potwierdzic Zigi?

[Obrazek: Screenshot_0335.png]
o to ci chodzi?
Tak, o to chodzilo, dzieki. 
Juz na skanerze widac, ze jest ich duzo mniej...
Odpowiedz