Dyskusja o nagłośnieniu.
Z tanich a bardzo dobrych rozwiązań osobiście polecam Creative X-Fi Gamer SB0730, to bardzo dobra karta dźwiękowa. Na allegro do kupienia używana w cenach od 50 do 100 pln.
Miałem taką przez długi czas i bardzo dobrze wspominam.
Natomiast od roku użytkuje AIM SC808 (z wymienionymi opampami) i myślę, że jeszcze długo nie będę zmieniał. Z głośnikami Edifier r1600TIII jest rewelacyjna.
Polecam zapoznać się z tym zestawieniem  http://www.audiofanatyk.pl/polecane-daci...dzwiekowe/
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Edifier w ogóle robi bardzo fajny sprzęt grający. Na twojepc jest sporo recenzji.
Jeśli chodzi o samo 3d na słuchawkach stereo to niestety nie znalazłem godnego następcy Aureal Vortex 2, karty mam ale sterów już pod 7 nie było. Na XP dzięki temu systemowi grałem w 50% na słuch a właściwe tropiłem ofiary w 100% na słuch a wykończenie już po wzrokowym kontakcie Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(15.06.2017, 21:09 UTC)Shamoth napisał(a): Edifier w ogóle robi bardzo fajny sprzęt grający. Na twojepc jest sporo recenzji.
Jeśli chodzi o samo 3d na słuchawkach stereo to niestety nie znalazłem godnego następcy Aureal Vortex 2, karty mam ale sterów już pod 7 nie było.

Aureal Vortex, to były czasy, jak we mnie w Half-life rzucili granat i słyszałem gdzie upadł, nie musiałem się patrzyć nawet Smile
Odpowiedz