ED na E3 2017
(13.06.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a):
(12.06.2017, 21:58 UTC)GutenbergPL napisał(a): Obsidan Ant coś wspominał, że nie możecie mówić.... pewnie coś podpisaliście. Wink

Ale i na to jest sposób - jak powleczemy Hetmana na powrozie, między HRką a Arechnarem - jasnym będzie że wszystko wyśpiewa pod przymusem.

Ja Hetmanowi nie ufam, jak wchodziły statki pokoleniowe to też mruczał pod nosem, że będzie grubo, no i co? znajdujesz, posłuchasz, bardzo są fajne, ale do nazwania tego, że "jest grubo" to dla mnie daleko Smile

A, tu akurat miałem na myśli spotkanie z Kwiatkiem przy barnaclach. Tyle że nie widzieliście jeszcze wszystkiego, oj nie widzieliście... 

Nie mam pojęcia, dlaczego Frontier tak oszczędnie dawkuje content - głupie to strasznie. Taką mam teorię swoją, że czekają z tym na release PS4, żeby ci gracze też mogli doświadczyć contentu, ale to tylko moje spekulacje.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ale o co chodzi, coś widziałem, że Hetman dla ED nagrywał głos... ja w ogóle nie w temacie... możecie coś więcej napisać w prostych żołnierskich słowach dla osoby, która całkowicie tematu nie zna?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(13.06.2017, 08:31 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(13.06.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a): Ja Hetmanowi nie ufam, jak wchodziły statki pokoleniowe to też mruczał pod nosem, że będzie grubo, no i co? znajdujesz, posłuchasz, bardzo są fajne, ale do nazwania tego, że "jest grubo" to dla mnie daleko Smile

A, tu akurat miałem na myśli spotkanie z Kwiatkiem przy barnaclach. Tyle że nie widzieliście jeszcze wszystkiego, oj nie widzieliście... 

Nie mam pojęcia, dlaczego Frontier tak oszczędnie dawkuje content - głupie to strasznie. Taką mam teorię swoją, że czekają z tym na release PS4, żeby ci gracze też mogli doświadczyć contentu, ale to tylko moje spekulacje.

Ciekawe jak dużo będzie contentu, oraz ciekawi mnie czy to będzie bardziej w stylu jakiegoś eventy czy permanentny content w grze? Wink
Odpowiedz
(13.06.2017, 09:31 UTC)szarik napisał(a): Ale o co chodzi, coś widziałem, że Hetman dla ED nagrywał głos... ja w ogóle nie w temacie... możecie coś więcej napisać w prostych żołnierskich słowach dla osoby, która całkowicie tematu nie zna?

Nagrywanie kwestii to osobna sprawa. A wczoraj był stream, który dla wielu osób był nudny po prostu, więc jak zawsze jest narzekanie Smile

(13.06.2017, 09:34 UTC)Xeonary napisał(a):
(13.06.2017, 08:31 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): A, tu akurat miałem na myśli spotkanie z Kwiatkiem przy barnaclach. Tyle że nie widzieliście jeszcze wszystkiego, oj nie widzieliście... 

Ciekawe jak dużo będzie contentu, oraz ciekawi mnie czy to będzie bardziej w stylu jakiegoś eventy czy permanentny content w grze? Wink

Permanentny Smile
--

Odpowiedz
Ten nowy content to na 80% combat site z Thaigoidami i ewentualnie loga frakcji graczy w grze. Tak źecze Wielki Pasterz Wink
Odpowiedz
Czyli czekamy na streama z dzisiaj.

A wielki pasterz niech idzie i to szkaradztwo z sygnaturki naprawi Tongue
Odpowiedz
Sam masz szkaradnego avatara Biggrin
Odpowiedz
(13.06.2017, 10:11 UTC)2M1R napisał(a): Ten nowy content to na 80% combat site z Thaigoidami i ewentualnie loga frakcji graczy w grze. Tak źecze Wielki Pasterz Wink

Ciekawy jestem, jak wyliczyłeś te procenty? Biggrin

Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, ale mylisz się i to grubo Biggrin Tongue
--

Odpowiedz
Thumbs Up 
Osobiście jak tylko usłyszałem tą wiadomość na streamie to od razu poleciałem do wskazanego systemu. Bardzo fajna opcja z odtwarzaną wiadomością z satelity. Miło popatrzeć, że CG też mogą się pojawiać bez żadnych resetów serwera itp.

Ogólnie stream na plus  Thumbs_up 
Zobaczymy czym nas uraczą dzisiaj Wink
Odpowiedz
(13.06.2017, 12:41 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(13.06.2017, 10:11 UTC)2M1R napisał(a): Ten nowy content to na 80% combat site z Thaigoidami i ewentualnie loga frakcji graczy w grze. Tak źecze Wielki Pasterz Wink

Ciekawy jestem, jak wyliczyłeś te procenty? Biggrin

Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, ale mylisz się i to grubo Biggrin Tongue

Może jeszcze powiesz że nawet ja nie będę narzekał?! Biggrin  Może nawet Baton nie na forum przestanie ignorować?! Patch 2.4 fix everything! Biggrin
Odpowiedz