Przedstaw się
(12.05.2017, 05:32 UTC)dasketh napisał(a):
(11.05.2017, 20:19 UTC)Olo71 napisał(a): Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska Smile

Kolejny Hanys do kolekcji Biggrin

Witojcie Panie Biggrin
Powiem Ci lepiej on jest z BytomiaBiggrin to je mój bracikBiggrin hahaha
Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim! Jam Ci młokos lat 24, aktualnie z nieco mokrych i zimnych mazur! Przez całe życie moja zajawka to Sci fi, fantasy, high tech, ostatnio motoryzacja i gadżety technologiczne Smile
Odpowiedz
Cześć Smile
Krutek napisał:

"Bardzo chętnie spotkam się dziób w dziób, z Anakondą, opartą na samych shield boosterach - nie będę musiał przełamywać jej tarczy, ugotuję ją od środka. Najpierw spalą się HS, PD, Chaff, potem zaczną padać bronie, następnie zaczną wariować moduły, kadłub będzie się topił, ale tarcza będzie trzymać. Po jakimś czasie, tarcza padnie, odsłaniając na wpół spalony wrak, którego dobicie będzie czystą sadystyczną przyjemnością  [Obrazek: biggrin.png]"
Odpowiedz
Hej,

CMDR Quark75 - prywatnie Andrzej wiosen już 41.

Po walce z uruchomieniem joisticka w Win10 od 2 dni w Elite.
Na razie rozgryzam sterowanie (konfiguruję przyciski na drążku) i podstawowe rzeczy w trybie SOLO.

Gram głównie późno z racji obowiązków - w pracy staram się w wolnym czasie dokształcać.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Paweł, rocznik 80. Warszawa. CMDR SEMPRINI.

Elite kupiłem jakoś zaraz po premierze, ale nie miałem okazji dużo pograć - kiepsko z wolnym czasem, a poza tym przez ostatnie półtora roku nie miałem prawie w ogóle dostępu do sensownego internetu.

Teraz wróciłem, polatałem trochę, zarobiłem pierwsze parę milionów i mam w planach kupno HOTASa, żeby latać jak pro.

Wciąż myślę o sobie jako o totalnym żółtodziobie. Gram raczej w SOLO.
Odpowiedz
Witamy na forum! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Witam.
Mam na imię Tomek. Dzisiaj kończę 39 lat. Mieszkam w Gdyni. W Elite Dangerous gram zaledwie od kilku dni, ale mam za to rozegranych wiele tysięcy godzin przez ponad 5 lat w Elite II Frontier na wspaniałej Amidze. Poza Elite uwielbiam Steel Panthers, serie Civilizaton i Total War oraz Kerbal Space Program. Z MMO to w WOT'a pod nickiem Bergelmir. Oprócz grania, dużo czytam. Interesuję się historią, a w szczególności historią wojskowości i militariami. Poza tym, interesuję się niemal wszystkim co wzbogaca wiedzę. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem człowiekiem renesansu i chociaż moja życiowa partnerka uznaje, że nią się już nie interesuje to nie jest to prawda. Interesuję się Nią i to bardzo, ale przecież się nie rozdwoje. Mam misję do wykonania.
Serdecznie pozdrawiam
Cmdr Bolthorn
Odpowiedz
Stówka Smile
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich. Mam na imie Michał pochodzę z Gdyni. Moje zainteresowania to historia II WŚ, i szeroko pojęta fantastyka od Cyberpunka do wiedźmińskich realiów.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Witamy! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz