HCS Voice Packs - Story Mode
Cytat:Hi folks. For some weeks we've been plotting Smile. Together with Fantastic Books Publishing we've begun to build some storyline for an interactive, fan-fiction mission for Elite Dangerous. You'll need VoiceAttack to play though the mission and our HCS Plugins - The mission itself is voiced by professional actors and is currently being readied for release. The first mission will be free to those of you that have voice packs, and if it goes down well and it's popular, we can consider doing many many more. You'll be able to download it soon. The mission itself will take a few hours to complete and it will showcase just how powerful the 3rd party tools can be when coupled with content created by the community. We'll be wanting to build on the missions with content created directly from the community - in other words, your ideas, your stories all made into missions - An RPG style story and fully interactive experience. COMING VERY SOON!

Czyli w skrócie - ekipa HCS Voice Packs zamierza zrobić coś na kształt misji fabularnej opartej o VoiceAttack i ich autorskie pluginy z profesjonalnymi aktorami. Pierwsza będzie darmowa dla posiadaczy voice packów, kolejne, jeśli forma się przyjmie, prawdopodobnie będą już do kupienia w ich sklepie. Misja ma trwać kilka godzin i być w pełni interaktywna. Co więcej kolejne misje mają być konstruowane na podstawie historii i doświadczeń graczy. Część pierwsza już jest praktycznie gotowa i ma być dostępna niedługo.

Kto korzysta z HCS i ich ostatnich pluginów wie czego się spodziewać - ja się nie mogę doczekać!

[edit]
z oficjalnego facebooka HCSVP: https://www.facebook.com/elitedangerousv...69386318:0
Kaz
Odpowiedz
Wow! Ale news! Brzmi bardzo ciekawie, voice packi są zrobione profesjonalnie.

Możesz podać źródło pls?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hmmm... brzmi ciekawie, to jest pewnie ten projekt o którym Tadek jakiś czas wspominał, że dostał zaproszenie od chłopaków do współtworzenia czy jakoś tak, znaleźć nie mogę.

Dla mnie jest tylko jeden problem z VP mianowicie nie mógłbym w tym momencie siedzieć na TS coby lepiej się wczuć w klimat.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Krótka zpaowiedź HCS Storybook

Cóż, pokazane niewiele ale daje jakiś tam pogląd. Jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie.
Kaz
Odpowiedz