Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii
Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!
Odpowiedz
(21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!

Hmmm, wygląda na to, że potrzebujemy jakiegoś profesjonalnego skrzydła wojowników PvE Tongue
Odpowiedz
(21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów.
Uważajcie na siebie!

Hm... a nie mogłeś go staranować, albo zahaczyć podwoziem o jego silniki (manewr 2MIRA) itp.
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Uważajcie na siebie!

Jaką nagrodę proponujesz?
Odpowiedz
(21.05.2017, 11:30 UTC)RADKO707 napisał(a): Jaką nagrodę proponujesz?

Myślę, że najlepiej będzie jak ten co go zestrzeli to niech sobie sam kupi co tam chce i w ten sposób obaj będziemy zadowoleni. No i jeszcze można pozbierać wszystkie matsy jakie z Tracy wypadną, taki extra bonus.
Odpowiedz
Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC.
Odpowiedz
(21.05.2017, 15:39 UTC)Milek napisał(a): Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC.

to jest na 100 % npc, szansa trafienia jakas tam jest
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc, 

NPC?!!! Ja cie kręcę, ale ulga, namawiałem ją przez 5 minut żeby się ze mną umówiła na drinka w Sobieskim a ona nic, już myślałem że coś ze mną nie tak, zębów nie wymyłem czy coś, a to NPC... ale heca! Smile
Odpowiedz
(21.05.2017, 16:32 UTC)Baton napisał(a):
(21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc, 

NPC?!!! Ja cie kręcę, ale ulga, namawiałem ją przez 5 minut żeby się ze mną umówiła na drinka w Sobieskim a ona nic, już myślałem że coś ze mną nie tak, zębów nie wymyłem czy coś, a to NPC... ale heca! Smile

Dobra dobra, już się nie tłumacz.... jasne "nie wiedziałem" to jest trochę wyświechtana wymówka.... BTW od tej strony nie dałeś się poznać Tongue
Odpowiedz
(21.05.2017, 18:20 UTC)Rysiek napisał(a): BTW od tej strony nie dałeś się poznać Tongue

"Ale wstyd przed Ryśkiem" Sad
Odpowiedz