![]() |
|
Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii (/showthread.php?tid=3121) Strony:
1
2
|
Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Baton - 21.05.2017 Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów. Uważajcie na siebie! RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Rysiek - 21.05.2017 (21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów. Hmmm, wygląda na to, że potrzebujemy jakiegoś profesjonalnego skrzydła wojowników PvE
RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - szarik - 21.05.2017 (21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów. Hm... a nie mogłeś go staranować, albo zahaczyć podwoziem o jego silniki (manewr 2MIRA) itp. RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - RADKO707 - 21.05.2017 (21.05.2017, 08:11 UTC)Baton napisał(a): Leciałem sobie niewinnie eksploracyjnym statkiem i zaatakował mnie pilot Tracey Tango należący do SDC, na szczęście miał statek z niepodrasowanymi silnikami, więc zdołałem uciec. Tak czy siak wyznaczam nagrodę za jego/jej głowę, do wypłacenia po przedstawieniu dowodów. Jaką nagrodę proponujesz? RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Baton - 21.05.2017 (21.05.2017, 11:30 UTC)RADKO707 napisał(a): Jaką nagrodę proponujesz? Myślę, że najlepiej będzie jak ten co go zestrzeli to niech sobie sam kupi co tam chce i w ten sposób obaj będziemy zadowoleni. No i jeszcze można pozbierać wszystkie matsy jakie z Tracy wypadną, taki extra bonus. RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Milek - 21.05.2017 Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC. RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Yata_PL - 21.05.2017 (21.05.2017, 15:39 UTC)Milek napisał(a): Może być ciężko go znaleźć bo wydaje mi się że jest to NPC. to jest na 100 % npc, szansa trafienia jakas tam jest RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Baton - 21.05.2017 (21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc, NPC?!!! Ja cie kręcę, ale ulga, namawiałem ją przez 5 minut żeby się ze mną umówiła na drinka w Sobieskim a ona nic, już myślałem że coś ze mną nie tak, zębów nie wymyłem czy coś, a to NPC... ale heca!
RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Rysiek - 21.05.2017 (21.05.2017, 16:32 UTC)Baton napisał(a):(21.05.2017, 15:56 UTC)Yata_PL napisał(a): to jest na 100 % npc, Dobra dobra, już się nie tłumacz.... jasne "nie wiedziałem" to jest trochę wyświechtana wymówka.... BTW od tej strony nie dałeś się poznać
RE: Zostałem zaatakowany przez SDC w Colonii - Baton - 21.05.2017 (21.05.2017, 18:20 UTC)Rysiek napisał(a): BTW od tej strony nie dałeś się poznać "Ale wstyd przed Ryśkiem"
|