Elitowa Sztuka Koncepcyjna
Si si, dobry wątek! Możesz pozrzucać screeny z artbooka (bo chyba masz, z tego co pamiętam?). Tam było sporo concept artów fajnych.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Pozwolę sobie wrzucić jednego linka, co prawda temat nie elitowy, ale po części kosmiczny. Gość robi niesamowite koncepty http://karanak.deviantart.com/gallery/
Odpowiedz
(08.05.2017, 12:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Si si, dobry wątek! Możesz pozrzucać screeny z artbooka (bo chyba masz, z tego co pamiętam?). Tam było sporo concept artów fajnych.

Niom powrzucam, tak jak pisałem zanim się wezmę za to porządnie chciałem sprawdzić czy jakieś zainteresowanie będzie, bo nie chce tworzyć wątku kilka godzin, który nie wzbudzi zainteresowania Tongue

Ogólnie wątpiłem, że ludziom się spodoba Tongue

Zainteresowanie jest wiec będzie duży update Biggrin

Odpowiedz
Ty to masz pomysły. Smile Jak zawsze dla mnie fajne i inspirujące. Dawaj więcej, pooglądamy. Smile
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
Zaktualizowałem temat o ponad 40 conceptów z artbooka, doszło też kilka nowych kategorii i dokonałem małej reorganizacji wcześniejszych grafik Smile

Odpowiedz
Taaadzio, a jesteś pewien, że na 6.1 to Hong Kong? Bo jak byk napisane "welcome to Parriz" Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(08.05.2017, 16:23 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Taaadzio, a jesteś pewien, że na 6.1 to Hong Kong? Bo jak byk napisane "welcome to Parriz" Biggrin

Niom raczej tak, trochę się interesuję eee architekturą miast:

[Obrazek: GxZN5JG.jpg] 
Obadaj budynki po lewej ten taki w trójkąty białe.

[Obrazek: top10-hotels-hongkong.jpg]

Po prawej ten sam budynek w Hong Kongu, jest tam też international finance centre (budynek po lewej) no i lokalizacja też się zgadza

Odpowiedz
Koniecznie wrzucaj więcej artów! Kapitalne grafiki, z niektórych klimat się wręcz wylewa - więcej proszę ^^
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Pewnie sporej ilości osób znane ale kiedyś trafiłem na taki album na imgurze https://imgur.com/a/pDTOs
Sporo ciekawych concept artów i nie tylko Biggrin
Odpowiedz
Dużo świetnych grafik, zrobię chyba osobną kategorię na produkcje fanowskie żeby się ludziom nie myliło co jest oficjalne a co nie Smile

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości