Ankieta: Czy chciałbyś mieć możliwość przeglądania forum przez Tapatalk na urządzeniach mobilnych?
Tak
Nie
Co to jest Tapatalk? O_o
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Tapatalk
Ankieta miała na celu sprawdzenie czy w ogóle będzie zainteresowanie TT.

Muszę się doedukować, bo z tego co wiem, to jakiś czas temu appka TT miała masakryczne luki w bezpieczeństwie. Muszę sprawdzić co to za luki dokładnie oraz czy połatali już dziury. Generalnie nie mam nic przeciw, znam TT - jest wygodny w użyciu. Aczkolwiek nie wiem czy nie lepiej będzie zrobić skórkę mobilną po prostu.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(26.08.2016, 20:14 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ankieta miała na celu sprawdzenie czy w ogóle będzie zainteresowanie TT.

Muszę się doedukować, bo z tego co wiem, to jakiś czas temu appka TT miała masakryczne luki w bezpieczeństwie. Muszę sprawdzić co to za luki dokładnie oraz czy połatali już dziury. Generalnie nie mam nic przeciw, znam TT - jest  wygodny w użyciu. Aczkolwiek nie wiem czy nie lepiej będzie zrobić skórkę mobilną po prostu.

Możliwe ze to luki "klienta" a nie plugina. U mnie taptalk srednio raz w tygodniu sie aktualizuje. Nie wiem jak to wygląda w innych mobilnych OSach.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(05.05.2016, 09:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Przypominam, że na TT nie ma shoutboxa Smile

Na naszym forum też Biggrin
więc teraz jest jeden argument więcej za TT Biggrin
Odpowiedz
Dementuję

[Obrazek: d23df332e7f827097f1194f14e7ba295.jpg]
Odpowiedz
(26.08.2016, 20:14 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ankieta miała na celu sprawdzenie czy w ogóle będzie zainteresowanie TT.

Muszę się doedukować, bo z tego co wiem, to jakiś czas temu appka TT miała masakryczne luki w bezpieczeństwie. Muszę sprawdzić co to za luki dokładnie oraz czy połatali już dziury. Generalnie nie mam nic przeciw, znam TT - jest wygodny w użyciu. Aczkolwiek nie wiem czy nie lepiej będzie zrobić skórkę mobilną po prostu.

Odkopuję, temat troszeczkę ucichł, jaki jest ostateczny werdykt? Pytam, ponieważ większość for staram się przeglądać na Tapatalk-u z racji szybkości działania i chętnie widziałbym go również u nas Smile
Odpowiedz
Tak, chętnie bym skorzystał. Jeśli będzie taka możliwość i będzie to bezpieczne dla naszego forum, na pewno będę używał.
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
Ja jestem za. W pracy łatwiej mi jest przeglądać forum na taptalku.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Mi też by to ułatwiło sprawę
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
mi to lotto... rzadziej przeglądam na komórce...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Jeśli była by taka możliwość to ogromny plus
[Obrazek: KpB4998.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości