Ravcore Javelin
Nie znam się, nie posiadam i siłą rzeczy nie używam ale wstawiam, bo może kogoś to zainteresuje.

[Obrazek: CEwCA3Z.jpg]

Pojawił się tani Joystick - ponoć dobry, zwłaszcza za nieco ponad 200 złociszy.
Posiada Magnetyczne Sensory Halla (X.Y) z ustawieniami rozdzielczości i punktu aktywacji (cokolwiek to znaczy Wink ) + aluminiowy gimbal. 
Posiada też  wbudowaną w podstawę dźwignię przepustnicy - ponoć precyzyjną.

zainteresowanych odsyłam do źródła ze zdjęciami

o7

PS jak jest już temat zbiorczy / ogólny o takich zabawkach to poproszę moderację i przeniesienie.
Odpowiedz
Z tego co się orientuję, to już ktoś z Husarzy użytkuje ten sprzęt, więc mógłby co nieco napisać o ergonomii i użytkowaniu.
Odpowiedz
o kurde, fajny joy!

Podoba mi sie design, recenzje bardzo dobre zbiera, cena jak najbardziej adekwatna.

Narodzila sie konkurencja dla THotasX, klasa!
Odpowiedz
Jeju chyba dobrze że żona mi nie pozwoliła kupić twcs... Wymienię t16000m albo na dwa joye będę grać Wink
Odpowiedz

[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Oooooo, jakiś husarz machnie reckę?
Odpowiedz
(31.03.2017, 07:39 UTC)Pueblo napisał(a): o kurde, fajny joy!

Podoba mi sie design, recenzje bardzo dobre zbiera, cena jak najbardziej adekwatna.

Narodzila sie konkurencja dla THotasX, klasa!

Nie zgodzę się, HOTAS to HOTAS, a ta malutka przepustnica tego nie zastąpiWink
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Prezentuje się OK  Smile
  Aja właśnie jestem w potrzebie, wczoraj mój extreme odmówił współpracy i na gwałt potrzebuje czegoś.
Dziś na evencie będę sterował z klawiatury, jak sam się nie zestrzelę to będzie super Angry
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(31.03.2017, 12:54 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): [...]HOTAS to HOTAS, a ta malutka przepustnica tego nie zastąpiWink

zwłaszcza, że nie ma ciągu wstecznego (0-100%)
Odpowiedz
(31.03.2017, 13:12 UTC)RANDARIO napisał(a): Prezentuje się OK  Smile
  Aja właśnie jestem w potrzebie, wczoraj mój extreme odmówił współpracy i na gwałt potrzebuje czegoś.
Dziś na evencie będę sterował z klawiatury, jak sam się nie zestrzelę to będzie super Angry

Mam na zbyciu THotasX :p
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości