TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
W tej chwili ESO kosztuje 40zł, także dla mnie to jest nobrainer Biggrin
Jeżeli chcesz grać dla historii, to masz trzy potężne wielogodzinne wątki rozgrywające się na terytoriach każdego z sojuszy i pierdyliard misji dodatkowych. Fabuła jest naprawdę dobra. Do tego masz jeszcze potem płatne DLC z Dark Brotherhood i Gildią Złodzei, też rewelacja.
To jest jednak gra z serii TES, więc można w nią grać całkowicie samemu. Oczywiście, nie zrobisz samemu lochu czy triala, ale to jest endgame. Tak samo PvP, możesz biegać po całym Cyrodilu sam i walczyć 1vs1, a możesz podłączyć się pod 50 innych graczy u szturmować zamek.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Gold niecałe 120 także chyba się skuszę, tylko niech ktoś wydłuży dobę o 12h Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Powiem tak ja gram tylko solo PVE i zabawa jest przednia. Na world bossów i public dungeons zawsze można skrzyknąć ludzi na chacie - zwykle nie ma z tym problemu.
Odpowiedz
Ja się obawiam że będzie jak z Anarchy Online, Neocron, Project Entropia, Age of Camelot , Guild Wars, WH:AOR, SWTOR, LOTRO, MWO, ED i innymi MMO, brak czasu i może z 10% gry poznane...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
no to trzeba się na coś zdecydować Smile

Ja wybrałem Elite i ESO

S.W.t.o.R i GW porzuciłem bo nie było czasu Smile lepiej mieć mniej gier ale spędzać więcej czasu w każdej niż grać we wszystko po trochu Smile w mojej skromnej opinii oczywiście.
Odpowiedz
Do tego kupka wstydu na single i Warthunder Smile a do emerytury trzydziescipare lat...
Odpowiedz
Może ktoś będzie zainteresowany.
Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited na cdkeys za ok 31,00 pln https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/el...-w-cdkeys/
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
A teraz do wypróbowania przez tydzień za darmo:

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=103387
Odpowiedz
Ile GB toto wymaga do pobrania? Nie ile zajmuje na dysku. Mam taki net że nie wiem czy w tydzień ściągnie
Odpowiedz
Nie pamiętam dokładnie, ale gdzieś między 20 - 30 na pewnoWink
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz