Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
W ostatnim czasie przygotowałem dość dużo ( a właściwie całą masę ) materiałów dla naszej społeczności m.in. konkursy, grafiki, filmy, layout strony itp., które z przykrością stwierdzam w większości spotkały się z niewielką oglądalnością i to jest powodem tego, że koniec końców podjąłem decyzję o zaprzestaniu tak aktywnej działalności dla naszej społeczności.
Od tej pory zaczynam skupiać się na aktywności w grze oraz w skrzydle Suicide Squadron, który już niebawem zostanie rozbudowany o coś nowego, ale o tym wkrótce. Na tę chwilę jedyne co będę poza tym wykonywać, o czym wyżej napisałem, to odznaki do różnych osiągnięć.
Poniżej przedstawiam trochę statystyk z YT, które świadczą jednoznacznie o tym, że dla mnie nie ma sensu poświęcać aż tyle swojego czasu dla tak małej grupy odbiorców:
Do zobaczenie w grze, bo od tej pory będzie mnie tam znacznie więcej.
P.S. Jeszcze nie raz znajdziecie coś nowego, co jeszcze nie zostało opublikowane, ale kiedy to się stanie, to już ode mnie nie zależy.
Liczba postów: 1,536
Liczba wątków: 48
I to jest najgorsze co może spotkać każdą osobę starajacą się cokolwiek zorganizować lub zrobić dla społeczności... Przykro patrzeć...
Trzymam kciuki aby ten trend się odwrócił - w imieniu wszystkich co wkładają swoje serce i czas w organizację życia społeczności.
Pewnie część z tych wyświetleń jest zdublowana przez te same osoby jak znam życie (wiem po sobie, bo niektóre obejrzałem po 2-3 razy, nie wiem jak to jest liczone przez serwer bo się nie znam na tym aż tak)
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 4
Mimo wszystko super inicjatywa. Życzę wytrwałości
Liczba postów: 248
Liczba wątków: 1
CMDR: Berecik
Wielka szkoda... Niestety przyznaje bez bicia, że sam brałem udział w niewielu przedsięwzięciach z powodu kretyńskich godzin pracy, ale zawsze chętnie czytałem wszystkie posty związane z eventami organizowanymi dla społeczności. Wiem ile czasu trzeba poświęcić na organizacje tego typu imprez, czasu którego nikt nam nie zwróci, a który można wykorzystać w inny sposób. Brak odzewu ze strony ludzi dla których to wszystko jest przygotowywane potrafi zniechęcić nawet najwytrwalszych. Mam nadzieję, że po "krótkiej" przerwie na regenerację sił wrócisz do walki.
Anukus nie ma się co dziwić. Jeżeli robisz film pod husarię, w której aktywnych jest 60 osób, to nie ma co oczekiwać wielkiej oglądalności. Trzeba przejść na język angielski i wrzucać swoje dzieła na forum frontiera i reddita. Nie zmienia to faktu, że jesteś przez nas cenionym autorem filmów i grafik
Liczba postów: 134
Liczba wątków: 7
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: Sztuka
Ehh szkoda, za każdym razem jak oglądam filmik o evencie na którym mnie nie było, żałuję że ominęła mnie taka zabawa  Mam nadzieje ze po jakimś czasie do tego wrócisz, Anukus
Liczba postów: 503
Liczba wątków: 9
Reputacja:
43
Platforma:
CMDR: [Cornholio]
RSI Handle: C-o-r-n-h-o-l-i-o
Szkoda szkoda, również lubię oglądać filmiki z wydarzeń TWH.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(01.03.2017, 10:46 UTC)Haji-me napisał(a): Anukus nie ma się co dziwić. Jeżeli robisz film pod husarię, w której aktywnych jest 60 osób, to nie ma co oczekiwać wielkiej oglądalności. Trzeba przejść na język angielski i wrzucać swoje dzieła na forum frontiera i reddita. Nie zmienia to faktu, że jesteś przez nas cenionym autorem filmów i grafik 
Miałem to dokładnie to napisać, ale Haji mnie ubiegł
Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
(01.03.2017, 12:28 UTC)Calvarian napisał(a): (01.03.2017, 10:46 UTC)Haji-me napisał(a): Anukus nie ma się co dziwić. Jeżeli robisz film pod husarię, w której aktywnych jest 60 osób, to nie ma co oczekiwać wielkiej oglądalności. Trzeba przejść na język angielski i wrzucać swoje dzieła na forum frontiera i reddita. Nie zmienia to faktu, że jesteś przez nas cenionym autorem filmów i grafik 
Miałem to dokładnie to napisać, ale Haji mnie ubiegł 
Właśnie w tym rzecz, że te filmy miały być zrobione pod Husarię. Specjalnie montowałem je z dialogami z polskich filmów itd. Niestety na dzień dzisiejszy liczymy sobie ponad 300 zarejestrowanych członków, a wyświetleń na pograniczu 25% i to często nabijane przez te same osoby. Gdyby oglądalność liczyła sobie 55 - 60% to byłbym zadowolony. Jest jednak inaczej i dlatego nie widzę sensu. Czasami czuję, że Ci członkowie, którzy widnieją na liście są jak puste slogany, ale temat był już poruszany i nie będę do niego wracać.
Jeśli chodzi o filmy dla szerszej społeczności to owszem były i będą, ale teraz bardziej skupione wokół tego, co robimy w Suicide Squadron.
01.03.2017, 19:55 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2017, 19:56 UTC przez Reinrk van Dall.)
|