Tanie gry - co kupić w promocji?
(20.02.2017, 16:00 UTC)Quarion napisał(a):
(18.02.2017, 19:05 UTC)Shamoth napisał(a): Od poniedziałku w biedrze gry w tym IL-2 STURMOVIK: 1946 za 10pln ale bardziej intryguje mnie SYMULATOR KROMKI CHLEBA - I AM BREAD Biggrin

Kupiłem obydwie Biggrin Symulator kromki chleba...OMG!!! Schodzę na psy... BiggrinBiggrin

Daj znać co i jak bo symulator kozy był całkiem ciekawym zabijaczem czasu Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Nie wiem czy się liczy ale na originie można przez tydzień korzystać z EA access bez opłat (trzeba dołączyć kartę do konta, żeby nie płacić trzeba zrezygnować z ea acces przed upływem tego darmowego tygodnia). Można pograć w NFS (jakoś mi nie przypadł do gustu) Titanfalla (Bardzo mi się spodobał) i sporo innych gier
Odpowiedz
(20.02.2017, 21:44 UTC)CYJAN3K napisał(a): Nie wiem czy się liczy ale na originie można przez tydzień korzystać z EA access bez opłat (trzeba dołączyć kartę do konta, żeby nie płacić trzeba zrezygnować z ea acces przed upływem tego darmowego tygodnia). Można pograć w NFS (jakoś mi nie przypadł do gustu) Titanfalla (Bardzo mi się spodobał) i sporo innych gier

Najlepsze w tym wszystkim jest to że mają zmienić plan subskrypcji i rok grania ma kosztować 80pln, także jak ktoś ma sporo czasu to nic tylko brać...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(20.02.2017, 21:44 UTC)CYJAN3K napisał(a): Nie wiem czy się liczy ale na originie można przez tydzień korzystać z EA access bez opłat (trzeba dołączyć kartę do konta, żeby nie płacić trzeba zrezygnować z ea acces przed upływem tego darmowego tygodnia). Można pograć w NFS (jakoś mi nie przypadł do gustu) Titanfalla (Bardzo mi się spodobał) i sporo innych gier

W Titanfall to i ja cisnę ale teraz bardziej 2 część niż pierwsza Smile
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
(20.02.2017, 19:31 UTC)Shamoth napisał(a):
(20.02.2017, 16:00 UTC)Quarion napisał(a): Kupiłem obydwie Biggrin Symulator kromki chleba...OMG!!! Schodzę na psy... BiggrinBiggrin

Daj znać co i jak bo symulator kozy był całkiem ciekawym zabijaczem czasu Biggrin

Wczoraj przez godzinę pełzałem kromką chleba i jeździłem pączkiem. Czy Wy wiecie jak trudno jest się wspiąć kromką chleba na blat stołu po zmywarce? o_O
Choroba... symulator kozy też był w Biedrze...
Odpowiedz
Humble Civilization Bundle
https://www.humblebundle.com/civilization-bundle
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Space Week na HBSmile można po taniości zakupić np. Kosmicznych Inżynierów Biggrin
https://www.humblebundle.com/store/promo/space-week/
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(27.02.2017, 22:08 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Space Week na HBSmile można po taniości zakupić np. Kosmicznych Inżynierów Biggrin
https://www.humblebundle.com/store/promo/space-week/

Rep leci - zobaczymy co to za Inżyniery..... Biggrin
Odpowiedz
W humble bundle jest też Arma, 15 dolarów za wszystko z arma3 i dodatkiem gokarty. Może ktoś się zastanawia, już od dłuższego czasu myślę i to wygląda na dobrą cenę
Odpowiedz
coż moge rzec, w Arme gram od... hmm to sie wtedy jeszcze nazywało Arma cold war assault, potem Operation Flashpoint (pierwsza z seri którą dało sie modować), potem arma, arma2,  i arma 3 Smile z wszelkimi ciekawymi dodatkami po drodze Smile
Moja opinia?

GRAĆ GRAĆ GRAĆ !!  

P.S. pamiętajcie jednak ze Arma to gra nastawiona na multi , a granie na stockowych serwerach z przypadkowymi ludźmi na surowej armie gdzie nie ważne czy strzelasz na 100m czy na 2 KM i zawsze trafiasz... to jest takie .. mdłe.  
Grając w Armę należy się nastawić na dołączenie do jakiejś grupy, a co za tym idzie na udział w regularnych rozgrywkach + jakieś 40 GB modów.. 14 Gb to CUP Terrain same mapy, używane przez wszystkie grupy Smile plus to co sobie grupa wymyśli.. Sama Arma ma tylko dwie mapy - trzecia mapa jest w płatnym dodatku APEX.

Ja osobiscie polecam grupe AFTP , Arma Fans team Poland  Smile
Odpowiedz