Torment: Tides of Numenera
Zagram, kiedyś, jak już wyjdą patche itd. Nie mam parcia bo pewnie i tak nie przejdę całej. Zazwyczaj od takich "czytanych" gier się prędzej czy później odbijam. Pilarsy sobie odpuściłem gdzieś w połowie. Baldura też. Ale sprawdzę, sprawdzę Smile. Uniwersum wydaje się ciekawe (nie grałem w pierwszego tormenta).
Odpowiedz
Quarion, Ty potworze! Biggrin
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
(20.02.2017, 22:52 UTC)Kethrax napisał(a): Quarion, Ty potworze! Biggrin

Mów mi tak jeszcze BiggrinBiggrin
Odpowiedz
Stało się. Mając gdzieś czekanie na wypłatę kupiłem Smile
Odpowiedz
A nie wiedziałem, że alfa już była.

http://tvgry.pl/?ID=6052
Odpowiedz
Wiedziałem, że będzie świetnie, ale jak posłuchałem trochę lektorów to serce zaczęło szybciej bić, jutro zakupię kilka kilo kawy i przejde w końcu krew i wino aby móc spokojnie zagrać w Tormenta. Smile

Nie wiecie skąd wziąść czas na gre ??
Dobra gra daje go sama, czasem kosztem snu, gdy człowiek się wczuje to gra daje więcej energii niż zabiera.
Jak ktoś ma z czasem na bakier to proponuję raz w tygodniu zarwać pół nockę pograć 5-7 godzin (najlepsza opcja dla RPGów) przespać się z 3h nad ranem , poźniej kawka i za kilka dni czy tydzień znowu to samo.
Odpowiedz
Dzisiaj już wypuścili paczuszki z preorderem BiggrinBiggrin JUUUPIIII!!! BiggrinBiggrinBiggrin
Odpowiedz
Dotarło BiggrinBiggrinBiggrin

[Obrazek: nut1Sa0.jpg]
Odpowiedz
Quarion! Ku Przygodzie!

Pamiętaj, że "Przed wyruszeniem w drogę"... Biggrin
Odpowiedz
(28.02.2017, 12:41 UTC)Robinus napisał(a): Quarion! Ku Przygodzie!

Pamiętaj, że "Przed wyruszeniem w drogę"... Biggrin

"...należy zebrać drużynę." Biggrin

Ojjj... dzisiaj to mnie nie będzie na TSie chyba Biggrin Wyjątkiem może być nieodparta chęć pogonienia Assarina z dźwiękiem do filmu Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości