Przedstaw się
Rocznik 74, NAJLEPSZY!
I zazrdoszczę tego RPG, w mojej mieścince gram teraz raz na dwa lata Sad
Odpowiedz
(23.02.2017, 20:00 UTC)Tulkaion napisał(a): Rocznik 74, NAJLEPSZY!

Taaak, dobry rocznik, ale stary gdzieś już jestem. Biggrin
A z RPGów już ciężko się wyleczyć. I całe szczęście i szczęście, że mamy grupę z którą regularnie w miarę gramy.
Grunt to dobra zabawa. Smile
Pozdrawiam
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
(23.02.2017, 20:22 UTC)Zetarus napisał(a):
(23.02.2017, 20:00 UTC)Tulkaion napisał(a): Rocznik 74, NAJLEPSZY!

Taaak, dobry rocznik, ale stary gdzieś już jestem. Biggrin
A z RPGów już ciężko się wyleczyć. I całe szczęście i szczęście, że mamy grupę z którą regularnie w miarę gramy.
Grunt to dobra zabawa. Smile
Pozdrawiam

Witamy serdecznie
Stary jak stary są starsi Sick
Pozdrawiam i baw się dobrze Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Witam w klubie starego kolegę ; )
Odpowiedz
Witam,
na imię mi Darek, rocznik 74, mieszkam w Gliwicach, pracuję jako kontroler jakości w firmie naprawiającą lokomotywy.
Mam żonę (kobieta) - bo w dzisiejszych czasach to nie wiadomo Biggrin, jak również posiadam 2 córeczki ( to jest powód dla którego zasiadam do gry w godzinach wieczornych )
Moje hobby :
książki - najlepiej horrory i wszystko o historii, szczególnie II wojna światowa
filmy - prawie wszystko ....
składanie modeli - przede wszystkim kartonowe - w chwili obecnej to nie możliwe ze względu na moje pociechy po prostu nie dały by mi spokoju, wiec muszę trochę poczekać aż podrosną
gry - space sim (zaczynałem od 3X), strategie, rpg, czasami pogram w czołgi WoT

W ED jestem na dorobku, uporczywie latam Bieługą i wożę burżuazję tam gdzie ich zachcianki, posiadam w garażu jeszcze miękką i słabiutkiego Pytona, Cobrę III, T-6. Mam nadzieję iż niebawem zakupie w końcu Anakondę i mocniej będę szkodził wrogom Skrzydlatej Husarii 
pozdrawiam
Cóż z tego że przyłbica otwarta, jak łeb zakuty.

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Znowu 74!!! Najlepszy rocznik rośnie w siłę Smile no i zainteresowania historyczne, witam serdecznie Smile
Odpowiedz
(24.02.2017, 09:40 UTC)TenGupl napisał(a): Witam,
na imię mi Darek, rocznik 74, mieszkam w Gliwicach, pracuję jako kontroler jakości w firmie naprawiającą lokomotywy.
Mam żonę (kobieta) - bo w dzisiejszych czasach to nie wiadomo Biggrin, jak również posiadam 2 córeczki ( to jest powód dla którego zasiadam do gry w godzinach wieczornych )
Moje hobby :
książki - najlepiej horrory i wszystko o historii, szczególnie II wojna światowa
filmy - prawie wszystko ....
składanie modeli - przede wszystkim kartonowe - w chwili obecnej to nie możliwe ze względu na moje pociechy po prostu nie dały by mi spokoju, wiec muszę trochę poczekać aż podrosną
gry - space sim (zaczynałem od 3X), strategie, rpg, czasami pogram w czołgi WoT

W ED jestem na dorobku, uporczywie latam Bieługą i wożę burżuazję tam gdzie ich zachcianki, posiadam w garażu jeszcze miękką i słabiutkiego Pytona, Cobrę III, T-6. Mam nadzieję iż niebawem zakupie w końcu Anakondę i mocniej będę szkodził wrogom Huzarów  
pozdrawiam

Mnie nurtuje Twój nick - czy powinniśmy go czytać Ten Gupi? W sensie, że na końcu jest duże "I"? Nie obraź się, ja serio pytam i pewnie nie tylko ja się nad tym zastanawiałem Smile.
Odpowiedz
Witaj Darku
Piszę po Imieniu bo po nicku to chyba nie wypada Biggrin
Powodzenia
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Nie dawało mi to spokoju, i musiałem sprawdzić a więc nie Huzarom - z góry przepraszam ( bo to węgierska lekka jazda konna) a Husarii  - zmienię to od razu żeby wstydu nie było. A mój nick to TENGUPL <-- końcówka żeby zaznaczyć iż jestem Polakiem i się tym chwale.
Dziękuję też że mam okazję z wami polatać jak i posłuchać na TS - a tam naprawdę się dzieje, oj dzieje. Myślę sobie też tak skromnie że może na dłużej tu zabawie, jak dacie taką szansę.
Cóż z tego że przyłbica otwarta, jak łeb zakuty.

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
(24.02.2017, 20:43 UTC)TenGupl napisał(a): A mój nick to TENGUPL <-- końcówka żeby zaznaczyć iż jestem Polakiem i się tym chwale.

No i wszystko jasne Smile.
Odpowiedz