TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
MyrOn masz jakis dobry bulid ???
Odpowiedz
Kupiłem dzisiaj pierwszą skrzynkę za 400 koron i wygrałem Mind Shriven Horse, który kiedyś był dostępny za 2200 koron i  chciałem go mieć dla mojego sorca. Jakiś plusik na zakończenie roku, bo zdobycie go za pierwszym razem, to jak wygranie w totka  Cool

[Obrazek: latest?cb=20150903033625]
Odpowiedz
Gratki Wink oby przyszły był równie fartowny Smile
Odpowiedz
Nowy duży dodatek do ESO (będzie wymagał zakupu boxa/klucza) - Morrowind: http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/morrowind
Głównie content PVE, battlegroundy i nowa klasa. Napatrzyłem się na trailer i stwierdziłem ze smutkiem że gra nie jest tak dynamiczna jak pokazują na CGIowych zwiastunach, a szkoda bo wtedy bym do niej wrócił ;D
Odpowiedz
Heh dawno nie grałem ale przed Elite strasznie się zajarałem TESO. Grałem wcześniej w GW2 trochę - nie przekonało mnie i w SWTOR - spędziłem tam długie godziny i polecam. Po kupieniu TESO w zeszłym roku mogę jednak stwierdzić, że to najciekawsze MMO "z łukiem w ręce" lub mieczem Wink. Dzięki temu wątkowi znowu obudziliście we mnie chęć powrotu do mojego Nightblade'a.
dla zainteresowanych interaktywana mapa Tamriel:

http://esomap.uesp.net/

bardzo pomocne narzędzie.

polecam dodatek Dark Brotherhood - wymiata - pierwsze misje zrobiłem od razu po kilku pierwszych lvl wbitych Smile dają super umiejętność dla tych co lubią się skradać i... MORDOWAĆ po cichu Smile
Odpowiedz
Ja właśnie wróciłem do TESO Smile gram od zera Templarem z planem bycia healerem, bo na to zawsze jest zapotrzebowanie Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Wyszedł już ten dodatek z housingiem?

Nerermind
Odpowiedz
Tak. Mozna sobie kamien zamiast lozka postawic Smile
Odpowiedz
To muszę wrócić i sobie w końcu postać podlevelować Tongue
Odpowiedz
Wie ktoś czemu u tej typiary od mebli nie ma łózek i stolika do kupienia? Smile
Odpowiedz