Misja pasażerskie. Czy warto? Gdzie warto?
Maly update. Misje bez Tourist Beacon nie wliczaja sie do progressu w randze.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Właśnie zrobiłem misję pasażerską za 14,5 mln. Cztery punkty do obskoczenia. Najdalszy 350 Ly od startowego systemu. ASPem ze skokiem 45 Ls to było po 5 do 10 skoków pomiędzy etapami. Potwierdzam, że takie misje mają ogromny wpływ na rangę eksploracyjną. Po tej misji ranga z 57% Pathfindera skoczyła na 4% Rangera Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Patrzcie, wyprawa do centrum za ponad 200 mln cr, bez relog-stackowania Smile

[Obrazek: znIRTaO.png]
Odpowiedz
Zauważyłem, że od wczoraj od popołudnia kompletnie zniknęły misje pasażerskie "seeking adventures".
To te w których skakało się w kilka miejsc i dawały sporego boosta w randze explo.

Czyżby je usunęli z gry ? Ktoś coś słyszał ? Smile
Zrobiłem raptem 5 misji tego typu przedwczoraj, spodobały mi się i mi usunęli Sad
Odpowiedz
(15.02.2017, 11:25 UTC)Gregoor3 napisał(a): Zauważyłem, że od wczoraj od popołudnia kompletnie zniknęły misje pasażerskie "seeking adventures".
To te w których skakało się w kilka miejsc i dawały sporego boosta w randze explo.

Czyżby je usunęli z gry ? Ktoś coś słyszał ? Smile
Zrobiłem raptem 5 misji tego typu przedwczoraj, spodobały mi się i mi usunęli Sad

https://twitter.com/frontier_help/status...3488446464
Odpowiedz
Dziękuję Smile
Odpowiedz
Ciekawe kiedy zostaną przywrócone, lubiłem te misje bo można było na nich sporo zarobić, a co do boosta do explo to zastanawiałem się nad wysłaniem ticketa do suportu z prośbą o pomniejszenie postępu w exploracji do poziomu jaki wydaje mi się że miałem przed ich rozpoczęciem.
Odpowiedz
Misje już dostępne. Nic się nie zmieniło, właśnie oddałem kilka za ok 55 mln.
Odpowiedz
Ale pewnie boost eksploracji może poprawili!
[Obrazek: 22035.png]

"Storm clouds, fire & steel, death from above, made the enemy knell, fighting, power & grace, death from above, it's an army of wings"

Then the Winged Hussars arrived
Coming down the mountainside

Then the Winged Hussars arrived
Coming down they turn the tide"

Odpowiedz
Muszę się chyba zainteresować bardziej tymi misjami. Czy ma ktoś może Orkę i mógłby podzielić się wrażeniami i opinią, czy jest sens kupować oddzielny statek tylko pod turystykę?
Odpowiedz