Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
16.01.2017, 17:57 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2017, 17:58 UTC przez Yata_PL.)
(16.01.2017, 16:46 UTC)Baton napisał(a): (16.01.2017, 15:59 UTC)Yata_PL napisał(a): No dobra odlatuje ale kurcze co to jest tam daleko za punkciki, znowu podlatuje bustujac ( wgniata mnie w fotel , w tle galnet radio ) znowu 30 minut przepadło, przeklęty VR nie pozwala mi grac tak jak chcę... 
jakbym musiał wybrać tylko jeden sposób to bym wybrał zwykły monitor, ale na szczęście nie muszę wybierać 
poczekaj aż dodadzą planety z atmosfera ( niekoniecznie earth-like) - burze piaskowe i śniegowe zadymy poteguja wrazenia 
Namiastkę takiego klimatu poczułem w Onward
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
A jeszcze to co mnie wczoraj naszło, jak wjedzie multicrew, to będzie można sobie latać we dwójkę po tych miejscach i wymieniać wrażeniami, w końcu będzie można komuś pokazać - oczywiście mam na myśli drugą osobę w goglach  Czekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 9
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Shamoth
17.01.2017, 12:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2017, 12:13 UTC przez Shamoth.)
(17.01.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a): A jeszcze to co mnie wczoraj naszło, jak wjedzie multicrew, to będzie można sobie latać we dwójkę po tych miejscach i wymieniać wrażeniami, w końcu będzie można komuś pokazać - oczywiście mam na myśli drugą osobę w goglach Czekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.
A teraz wyobraź sobie roomscale lanparty i multicrew... pół godziny pacania się po łapach kto siądzie za sterami a kto będzie podziwiał widoki
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)
Reputacja:
115
Platforma:
17.01.2017, 15:37 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2017, 15:49 UTC przez Yata_PL.)
(17.01.2017, 12:13 UTC)Shamoth napisał(a): (17.01.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a): A jeszcze to co mnie wczoraj naszło, jak wjedzie multicrew, to będzie można sobie latać we dwójkę po tych miejscach i wymieniać wrażeniami, w końcu będzie można komuś pokazać - oczywiście mam na myśli drugą osobę w goglach Czekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.
A teraz wyobraź sobie roomscale lanparty i multicrew... pół godziny pacania się po łapach kto siądzie za sterami a kto będzie podziwiał widoki 
pragnę sprostować ze na jednym z Fdev livestreamów z Q&A zapowiedziano ze gracz dołączający do załogi nie będzie siedzieć biernie i się przyglądać , ma być możliwość operowania systemami statku , wyznaczanie trasy na mapie galaktyki, wskoczenie w Fightera a być może pokusza sie o operowanie bronią... Może byc sporo pozytywnych emocji , jak ktoś grał w oldskulkowy B17 Flying fortes to wie o co chodzi  hmm taki obrotowy MC zawieszony od spodu był tez w Falconie Millenium, przeszczepiając na jezyk Elity - "Manual/Crew Multicannon Turret Module" ?
[dream mode off]
dobra pewnie z poczatku zrobia tylko tryb obserwatora z haraczem 2~16 % w zależności od rangi... ewentulnie bedziemy mogli przełaczyc swiatełka w kokpicie ;-)
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 9
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Shamoth
(17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a): (17.01.2017, 12:13 UTC)Shamoth napisał(a): (17.01.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a): A jeszcze to co mnie wczoraj naszło, jak wjedzie multicrew, to będzie można sobie latać we dwójkę po tych miejscach i wymieniać wrażeniami, w końcu będzie można komuś pokazać - oczywiście mam na myśli drugą osobę w goglach Czekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.
pragnę sprostować ze na jednym z Fdev livestreamów z Q&A zapowiedziano ze gracz dołączający do załogi nie będzie siedzieć biernie i się przyglądać , ma być możliwość operowania systemami statku , wyznaczanie trasy na mapie galaktyki, wskoczenie w Fightera a być może pokusza sie o operowanie bronią... Może byc sporo pozytywnych emocji , jak ktoś grał w oldskulkowy B17 Flying fortes to wie o co chodzi hmm taki obrotowy MC zawieszony od spodu był tez w Falconie Millenium, przeszczepiając na jezyk Elity - "Manual/Crew Multicannon Turret Module" ? 
[dream mode off]
dobra pewnie z poczatku zrobia tylko tryb obserwatora z haraczem 2~16 % w zależności od rangi... ewentulnie bedziemy mogli przełaczyc swiatełka w kokpicie ;-)
Było by bardzo miło, mogę parzyć kawę jeśli w końcu będzie można kupić i zamontować ekspres w statku
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)
(17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a): [quote pid='54379' dateline='1484655188']
[dream mode off]
[/quote]
Yata, ja tam chętnie mogę z Tobą latać jako obserwator ( staram się być grzeczny i nie nazywać Cię szoferem ;
Reputacja:
115
Platforma:
20.01.2017, 20:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.01.2017, 20:20 UTC przez Yata_PL.)
(18.01.2017, 10:03 UTC)Baton napisał(a): (17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a): [quote pid='54379' dateline='1484655188']
[dream mode off]
Yata, ja tam chętnie mogę z Tobą latać jako obserwator ( staram się być grzeczny i nie nazywać Cię szoferem ; 
[/quote]
Baton , VIPow nie woze, za bardzo kapryszą
zlozylem podanie do Zawiszy jak mnie przyjmna to mozesz mnie nazywac nawet Space Uber
(18.01.2017, 08:57 UTC)Shamoth napisał(a): (17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a): (17.01.2017, 12:13 UTC)Shamoth napisał(a): A teraz wyobraź sobie roomscale lanparty i multicrew... pół godziny pacania się po łapach kto siądzie za sterami a kto będzie podziwiał widoki 
pragnę sprostować ze na jednym z Fdev livestreamów z Q&A zapowiedziano ze gracz dołączający do załogi nie będzie siedzieć biernie i się przyglądać , ma być możliwość operowania systemami statku , wyznaczanie trasy na mapie galaktyki, wskoczenie w Fightera a być może pokusza sie o operowanie bronią... Może byc sporo pozytywnych emocji , jak ktoś grał w oldskulkowy B17 Flying fortes to wie o co chodzi hmm taki obrotowy MC zawieszony od spodu był tez w Falconie Millenium, przeszczepiając na jezyk Elity - "Manual/Crew Multicannon Turret Module" ? 
[dream mode off]
Było by bardzo miło, mogę parzyć kawę jeśli w końcu będzie można kupić i zamontować ekspres w statku 
czyli taki job simultor w elite ? genialne
360º Video: Battle on Mars in Virtual Reality- może być ciekawy, obczaję w domu
https://www.youtube.com/watch?v=zd4kHG6PJWQ
Reputacja:
115
Platforma:
(30.01.2017, 17:50 UTC)Yata_PL napisał(a): Warto się zapoznać z tym odcinkiem VR news :
Się zapoznałem, nie do końca rozumiem co chcą powiedzieć przez to, że statek obsadzony 4 komandorami będzie równy skrzydle 4 komandorów, czyli 1 korweta obsadzona czterema będzie miała szanse pokonać 4 korwety z pojedyncza załogą?
|