Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY
Dzieki za info. Czyli kurs, moze 2 kursy zeby sie zalapac, lece kopać Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Mnie się wydaje, że próg na top 10% będzie pewnie koło 300, ja po prostu nakopałem z rozpędu na zapas Smile przy 260t byłem w top 25%.
Odpowiedz
320 nie dało, ale 440 juz tak Smile ledwo ucieklem grieferowi, po drodze ze 40 ton zgubilem, ale top 10% wbiteSmile

Edit
Na koniec spadłem do 25, life is brutal Tongue
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Właśnie pyknęło - gratulacje Panowie - 39 baniek Wam wpadnie do każdego portfela.
Odpowiedz
31kk - jest dobrze, kupię sobie tego Imperial Eagle'a o kttórym od dawna marzę Smile
Odpowiedz
Coś się porobiło z poprzednimi PRISTINE METALLIC.

Wszystkie zostały tylko "METALLIC", w dodatku "zachowują się" też nie jak "PRISTINE" - zero Painitu...

Dla przykładu kilka aktualnych fotek z systemów podanych w pierwszym poście:

Odpowiedz
(10.01.2017, 18:24 UTC)Robinus napisał(a): Coś się porobiło z poprzednimi PRISTINE METALLIC.

Coś jest na rzeczy, może uproscili, spróbuję poszukać jakiegoś info, albo po prostu tam już kopało wystarczająco wielu graczy żeby straciły swoją dziewiczość, trzeba coś znaleźć poza bańką Smile. W pierścieniach metallic jest jak najbardziej painite,  jesteś kolejną osobą, która ignoruje RNG, to całkiem normalne, że może Ci sie nie trafić nic przez dwie godziny. Ja kopałem dwa dni teraz na CG i znajdowałem painite w pierścieniach nie oznaczonych jako pristine.

To właśnie różni prawdziwego górnika od tych z mafii, że prawdziwy nie marudzi tylko macha kilofem aż do skutku Smile
Odpowiedz
Nie ma Painitu no to zamykamy Wasze kopalnie bo są już nieopłacalne, a Wy zostajecie przeniesieni na wcześniejszą emeryturę bez możliwości otrzymania 13-tki czy 14-tki Tongue
Bez Związków nic nie zrobicie Biggrin
Odpowiedz
Baton wykopał cały painite z gry Biggrin
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
(10.01.2017, 18:52 UTC)Baton napisał(a):
(10.01.2017, 18:24 UTC)Robinus napisał(a): Coś się porobiło z poprzednimi PRISTINE METALLIC.

Coś jest na rzeczy, może uproscili, spróbuję poszukać jakiegoś info, albo po prostu tam już kopało wystarczająco wielu graczy żeby straciły swoją dziewiczość, trzeba coś znaleźć poza bańką Smile. W pierścieniach metallic jest jak najbardziej painite,  jesteś kolejną osobą, która ignoruje RNG, to całkiem normalne, że może Ci sie nie trafić nic przez dwie godziny. Ja kopałem dwa dni teraz na CG i znajdowałem painite w pierścieniach nie oznaczonych jako pristine.

To właśnie różni prawdziwego górnika od tych z mafii, że prawdziwy nie marudzi tylko macha kilofem aż do skutku Smile

To poleciał rep dla prawdziwego górnika.

Nie wiedziałem, że w ogóle kopie się bez magicznego "PRISTINE".
Ale dzisiaj wywaliłem 96 prospectorów i nie znalazłem ani jednego Painitu...
Odpowiedz