Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY
posklejalem kopare Arnula polecialem do HR 8671 i bida.........nie ma co kopac praktycznie chyba zasoby sie wyczerpaly ,kopalem w kilku pierscieniach ..chyba trzeba skoczyc do innej miejscowki HIP 105408 jeszcze ma zasoby? Biggrin
Gdzie moge cos znalezc na temat kopania pierwiastkow? Mialem taka sytuacje..wywalilem w przestrzen limpety zbierajace lasery on odlamki leca szerokim strumieniem ......nagle limpety jakby zwolnily prace a wokol skaly latalo kilka-nascie odlamkow niklu-co da sie jeszcze wykopac ze skalki?
Odpowiedz
Ja myślałam, ze zasoby się odnawiają w asteroidach :/
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
(28.08.2016, 10:49 UTC)rebel9191 napisał(a): posklejalem kopare Arnula polecialem do HR 8671 i bida.........nie ma co kopac praktycznie chyba zasoby sie wyczerpaly ,kopalem w kilku pierscieniach ..chyba trzeba skoczyc do innej miejscowki HIP 105408 jeszcze ma zasoby? Biggrin
Gdzie moge cos znalezc na temat kopania pierwiastkow? Mialem taka sytuacje..wywalilem w przestrzen limpety zbierajace lasery on odlamki leca szerokim strumieniem ......nagle limpety jakby zwolnily prace a wokol skaly latalo kilka-nascie odlamkow niklu-co da sie jeszcze wykopac ze skalki?

Zasoby są nadal ok. Leć do pierwszej planety na pierścień ten bliżej planety - to jest Metallic tam znajdziesz to co tygrysy lubią najbardziej.
Odpowiedz
dzieki-zaraz podlece i zdam raport
Odpowiedz
(28.08.2016, 10:49 UTC)rebel9191 napisał(a): Gdzie moge cos znalezc na temat kopania pierwiastkow? Mialem taka sytuacje..wywalilem w przestrzen limpety zbierajace lasery on odlamki leca szerokim strumieniem ......nagle limpety jakby zwolnily prace a wokol skaly latalo kilka-nascie odlamkow niklu-co da sie jeszcze wykopac ze skalki?

Tak jak Arnul pisze, pierścienie się tak łatwo nie wyczerpują, ja jeszcze u nas nie widziałem wyczerpanego. Wczoraj kopałem w HIP 109207 i wszystko leci jak trzeba.

Jak limpety się zachowują dziwnie to po pierwsze sprawdź czy rafineria nie jest przepełniona a po drugie sprawdź też magazyn materiałów na tą samą okoliczność. Jak któreś z nich jest pełne to limpety przestają zbierać.
Odpowiedz
taaa rafineria sie zapycha za szybko........a pierwiastki juz wiem jak-wylaczyc rafinerie Biggrin
Odpowiedz
W Balones właśnie trwa górnicze CG na dostarczenie do Tiedemann dock  Osmium, Praseodymium i Methanol Monohydrate Crystal.
Wszystkie 3 można wykopać w HIP 8865 - rezerwy na poziomie pristine. Osmium i Praseodymium kopiemy w pasach metallic, a Methanol Monohydrate Crystal w icy.
Pooowooodzenia piloci! Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
ja kopię od wczoraj w GRCV 1568, planeta AB1 pierścień najbliżej planety - poza phraseodym i osmium jest sporo panitu, platinum itp.
Odpowiedz
I wygląda na to, że tym razem są szanse na sukces - słupek dostarczania towarów na początku weekendu już przekroczył 3 Tier. Do końca eventu uzyskanie top 25% powinno dać wypłatę na poziomie 11,5 mln cr. Ja kopię u nas (Volcay i HR 8671).
Odpowiedz
Kusicie mnie, właśnie odblokowałem ostatniego inżyniera, może się wybiorę wieczorkiem pokopać dla odmiany Smile
Odpowiedz