Przedstaw się
Czołem Husarskiej Braci

cmdr Qkiz
miasto: Warszawa

podobno kobiet i cmdr'ów o wiek się nie pyta ;) , powiem tylko, że pierwszą styczność z grami miałem na Atari2600, w którym (chyba na stałe przyklejony) tkwił cartridge z prawdziwym, oryginalnym Pong. Potem było już dość standardowo, czyli całe lata z Atari65XE i magiczna era PC (ktoś jeszcze pamięta procesory CirrusLogic?). 
Mimo wszystko, wiekowo w środku stawki husarskiej.

W Elite latam od roku dobijając do 4 tyg. czasu w grze. Ostatnio szlajam się po galaktyce przewożąc tony nielegalnych ryb i niewolników, z małymi przerwami na eksplorację i filozoficzną zadumę nad sensem istnienia skorupiaków. Jednak, żeby nie było, mam na swoim koncie kilku niesfornych cmdr, którzy weszli w drogę w nieodpowiednim momencie ;)

Właściciel kilku statków, fan Wilczura (zwanego przez innych Sępem), miłośnik zgrabnego FDL, ostatnio próbuję się przekonać do najbrzydszego statku w ED - Latającego Żelazka, czyli FAS.
[Obrazek: W4y5Tql.png]
Odpowiedz
Witaj cmdr qkiz wśród naszego grona Smile i powodzenia Cmdr Smile
Odpowiedz
Ave Hussars

Cmdr Rapaholin
miasto: Lublin
rocznik : 81

Drugi dom :
- System : HR 8444
- Stacja : Maskelyne Vision
- END  TRANSMISSION .
[Obrazek: 21154.png?1459072303]
Odpowiedz
Wink 
Pozdrawiam wszystkich husarzy Smile
Piotrek z tej strony, rocznik 95. Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego, obecnie mieszkam w Łodzi gdzie studiuję prawo. Lubię książki komiksy i gry o tematyce sci fi i fantastyka, przede wszystkim serie Honor Harrington i Pan Lodowego Ogrodu (ostatnio czytam "Ostatnią Rzeczpospolitą" Kołodziejczaka). Moją pierwszą poważniejszą grą kosmiczną był Homeworld. Elite dorwałem na Steamowej wyprzedaży po nowym roku, spodobało mi się i przymierzam się do zakupu dodatku Horizons. Cieszę się że tak szybko udało mi się znaleźć polską grupę. Mam nadzieję że będzie nam się dobrze współpracować.
[Obrazek: 15950.png]
Odpowiedz
Witam serdecznie, Wojtas wykluty w '84. Obecnie działam na lakierni proszkowej, lecz niebawem wracam do nisko prądowej branży.  Ciężko mi będzie sprecyzować czas spędzany w Elite w niedalekiej przyszłości. Słucham ciężką muzę, gry, preferuje też dezintegrować wolny czas przy użyciu kina.

Pozdrawiam o\
Odpowiedz
Cześć wszystkim. 

cmdr Sir_Yabol, prywatnie Jakub. Rocznik '88. Obecnie w Krakowie. 

W Elite od czasu jesiennej wyprzedaży steam Smile
Obecnie stawiam pierwsze kroki moja cobrą mk III w powerplay dla federacji.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Witamy wszystkich Kadetów Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja również witam wszystkich nowych komandorów i życzę udanej zabawy -_-
Odpowiedz
Dobrze od czego zacząć w Elite gram od stycznia 2015 więc można powiedzieć że wiem co w trawie piszczy pomimo upływu czasu gra dalej dostarcza mi dużo frajdy i przyjemności i cieszę sie że mogę dołączyć do tak zacnego grona Husarów.

Prywatnie Michał pochodzę z Łodzi rocznik 80 ale od 7 lat chęć przygody i poznania świata Smile przywiodła mnie do Zjednoczonego Królestwa konkretnie okolice Leeds miasto Wakefield choć coraz cześciej myśle o powrocie do Polski.
Odpowiedz
Big Grin 
o7

Hell low!

Tutaj Sebastian, lat 38 (czyli jakze wysmienity rocznik 78) od 14 lat na emigracji (3 lata Niemcy i 11 Irlandia). Obecnie urzeduje w Dublinie.
Na codzien rartuje zycia i drzewa... no powiedzmy ze ja tak widze moja profesje :Smile Environmental, Health and Safety Enginieer - czyli taki BHPowiec z ochrona srodowiska Wink

Interesuje sie zbyt wieloma rzeczami... Najwiecej czasu zabiera mi bieganie, jazda na rowerze, fotografia, ksiazki (glownie sf/fantasy) Elite (oczywiscie!) - i gry generalnie, wlaczajac planszowki i wszelkiego rodzaju karcianki.

Jestem weteranem wielu gier mmrpg - wow, guild wars, eve online to moje glowne timesinki. Ostatnio nie mialem czasu na udzielanie sie online wiec nie moge sie doczekac wspolnych kosmicznych dzialan.
Smile
pare plugow jesli mozna:
Moja proba bycia blogerem (dopiero zaczynamWinkZ ZYCIA ATLETY
Moje filmiki z eve online:

Odpowiedz