Przedstaw się
(31.12.2016, 10:10 UTC)Kahea napisał(a): Czołem piloci.

Za nickiem Kahea ukrywa się Emilian, rocznik 73, od urodzenia mieszkający w Kudowie Zdrój. Moja przygoda z Frontierem rozpoczęła się od First Encounters na starym AtariSTE. W Elte Dangerous jestem nowym graczem, gdyż dopiero teraz nowy komputer pozwolił na odpalenie gry. Będę starał się być jak najbardziej aktywny w grze na ile mi to pozwoli czas.

Pozdrawiam

Witam kolegę z CMF.
Powodzenia Pilocie
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Witam równolatka.
Odpowiedz
Witam wszystkich. Piotr rocznik 85. pozdrawiam z pięknej Łodzi. Jestem stosunkowo nowym graczem ED. Gra pochłonęła mnie jednak całkowicie i od kilku tygodni mogę śmiało mówić, że jestem od niej uzależniony. Mam nadzieję, że razem przeżyjemy wiele wspaniałych przygód w kosmosie. Nie mogę się doczekać pierwszej wizyty w domowym systemie Husarii. Lecę tam jeszcze dzisiaj. Mam nadzieję, że dzięki przynależności do tej społeczności graczy moje doświadczenia z grą podniosą się na kolejny level. Mam również nadzieję, że wiele się tu nauczę.
Odpowiedz
Cześć. Mam na imię Aleksander. ED kupiłem tuż po premierze, ale z uwagi na brak czasu gra kurzyła się przez rok. Od niedawna powróciłem i wciągneła mnie naprawdę mocno. Grałem dość długo sam, ale dzięki Maverowi1977 i jego streamom jestem w końcu wśród Was, za co bardzo dziękuję. Z dniem wstapienia do Waszej floty skasowałem swój dotychczasowy save i jak to na rekruta przystało - zaczynam od zera.
Dzieki raz jeszcze i do zobaczenia wśród gwiazd Wink
Odpowiedz
Witam i podziwiam decyzję o wyczyszczeniu stanu konta.
Odpowiedz
(02.01.2017, 16:30 UTC)DYoda napisał(a): Witam i podziwiam  decyzję o wyczyszczeniu stanu konta.

przyznaję, że trochę się z tym gryzłem, bo trochę czasu spędziłem nad tamtym kontem. szczególnie bolesne było wyzerowanie ranków, ale lubię wyzwania, poza tym zima jest długa, odrobi się straty Wink
Odpowiedz
(02.01.2017, 16:42 UTC)Chromato napisał(a):
(02.01.2017, 16:30 UTC)DYoda napisał(a): Witam i podziwiam  decyzję o wyczyszczeniu stanu konta.

przyznaję, że trochę się z tym gryzłem, bo trochę czasu spędziłem nad tamtym kontem. szczególnie bolesne było wyzerowanie ranków, ale lubię wyzwania, poza tym zima jest długa, odrobi się straty Wink

Nie wiem czy latałeś wtedy sam bo jeśli tak to w doborowym towarzystwie Kolegów Husarzy na pewno dorobisz się nowych, lepszych  rang w try miga. Smile
Witam Wszystkich!
Odpowiedz
Witam wsrod nas wszystkich, ktorych jeszcze nie powitalem. Smile

@white_wolf99
Jako osoba rowniez urodzona w Lodzi gratuluje Ci nowego dworca PKP. Smile
Odpowiedz
Jestem kapitan G., największy sprośnik świata. Imię nieistotne, na razie.
Patrzę tu po was i lwa na siebie nie widzę. A może jakiś jest??
Tak myślałem, że nie ma. Spocznij. Starszy, dajcie "Siadać".

Poznan 4 JAN 3303
Odpowiedz
Dobry wszystkim,

Jestem Jakub, rocznik '92, mam Zespół Aspergera.

Z urodzenia Łodziak, obecnie zamieszkały w na "północnych" peryferiach polskiej galaktyki Wink

Kod:
MIEJSCE: Miasto Lębork
SEKTOR: Pomorze

MISJA: Zaprzyjaźnić się z The Winged Hussars :P

Zainteresowania: Kolejnictwo, Lotnictwo, Astronomia, ASG, Komputery, Bitewniaki (BattleTech, Infinity, X-Wing, Full Thrust), książki o tematyce Sci-Fi (a nie cierpię Fantasy - zbyt odrealnione jak na mój gust).

Inne gry w jakie gram: MechWarrior Online, EVE Online, Perpetuum Online, Star Citizen.
Kiedyś grywałem w World Of Tanks (do tej pory mam tag [ZBJ] o7) i War Thunder.

Czy słucham GalNet Radio?
Tak, na komach z Andkiem i WinPhone'm i kompie z Linuxem (via Clementine).

A reszta się z czasem wyklaruje... Wink

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz