Liczba postów: 63
Liczba wątków: 3
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: Clint Farloon
Witaj. Co do Ernesto, to słyszałem ciekawą anegdotę, o tym, jak został prezesem Banku Narodowego Kuby. Gdy triumfujący rewolucjoniści, siedząc wokół wielkiego stołu, powoływali swój rząd, padło pytanie: czy wśród obecnych są ekonomiści? Ku zaskoczeniu wszystkich, rękę podniósł Ernesto. Więc zgłoszono jego kandydaturę na prezesa BN i przegłosowano bez trudu. Później się okazało, że "Che" miał kaca, dlatego źle usłyszał pytanie - myślał, że chodzi o to, czy na sali są komuniści.
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
Witam wszystkich których jeszcze nie witalem
Wiatm wszystkich cmdrów☺ Nazywam sie Bartek w Elite gram okolo 1.5 roku i nie moge przestac☺ Posiadam kilka fajnych statkow i moja perelke Imperial Cutter. Nie bylo latwo zdobyc to cacko ale trading zrobil swoje. Mam ograniczony czas ogolnie na gry a to przez dwie male dziewczynki ktore mam na swoim pokladzie☺ Lubie rysowac, klimaty cyber punkowe i Rpegi. Pozdrawiam!
Liczba postów: 452
Liczba wątków: 4
Reputacja:
34
Witamy! Jak dziewczynki podrosna, to beda smigac w Imperial Fighterach w ramach Multicrew.
BCH SteelBeast
Unregistered
Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:
https://www.flickr.com/photos/gczechowski
W elite gram wlasciwie od pierwszej czasci, a w Dangerous od preview na XO. Posiadam Corvette, Cuttera, Anaconde i kilka mniejszych statkow.
Pozdrawiam
Baj de £ej  Wczoraj zmienilem nicka w grze na xSteelBeastx i probowalem dzisiaj napisac PM do oficera na forum, ktory zajmuje sie zmiana nickow ale nie mam obcji wysylania PMow. Zgaduje, ze to przez to, ze jestem kadetem?
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(29.12.2016, 12:04 UTC)BCH SteelBeast napisał(a): Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:
W elite gram wlasciwie od pierwszej czasci, a w Dangerous od preview na XO. Posiadam Corvette, Cuttera, Anaconde i kilka mniejszych statkow.
Pozdrawiam
Baj de £ej Wczoraj zmienilem nicka w grze na xSteelBeastx i probowalem dzisiaj napisac PM do oficera na forum, ktory zajmuje sie zmiana nickow ale nie mam obcji wysylania PMow. Zgaduje, ze to przez to, ze jestem kadetem?
Piękny sprzęcior do astrofotografii
Witam na pokładzie wszystkich Kadetów
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
29.12.2016, 20:47 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 20:52 UTC przez DYoda.)
Jak dożyje emerytury to właśnie to będę na niej robił, zazdroszczę
P.S. Przez twoje fotki właśnie się przysmażyłem.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(29.12.2016, 12:04 UTC)BCH SteelBeast napisał(a): Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:
Pozdrawiam
Baj de £ej Wczoraj zmienilem nicka w grze na xSteelBeastx i probowalem dzisiaj napisac PM do oficera na forum, ktory zajmuje sie zmiana nickow ale nie mam obcji wysylania PMow. Zgaduje, ze to przez to, ze jestem kadetem?
Z tego co wiem kadeci mogą wysyłać pmki. To raczej kwestia czegoś innego.
Czołem piloci.
Za nickiem Kahea ukrywa się Emilian, rocznik 73, od urodzenia mieszkający w Kudowie Zdrój. Moja przygoda z Frontierem rozpoczęła się od First Encounters na starym AtariSTE. W Elte Dangerous jestem nowym graczem, gdyż dopiero teraz nowy komputer pozwolił na odpalenie gry. Będę starał się być jak najbardziej aktywny w grze na ile mi to pozwoli czas.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,622
Liczba wątków: 47
Reputacja:
360
Platforma:
CMDR: Theseus Rorschach
Genialne fotki! Jednym z moich marzeń jest nabycie sprzętu pozwalającego robić takie zdjęcia (póki co mam syntę 8 na dobsonie + kilka okularów).
|