Przedstaw się
Thumbs Up 
Witaj na forum Skrzydlatej Husarii, Pilocie!

Jeśli to Twoja pierwsza wizyta lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie Smile
Sleep is baby-mama of death.
Odpowiedz
To ja zacznę. 

Przemek z tej strony, rocznik '80., od 13 lat mieszkam w Wielkiej Brytfannie. Staram się być aktywny-kreatywny, przez co wiecznie nie mam czasu, bo jestem zaangażowany w jakiś projekt. Hobbystycznie zajmuję się produkcją muzyki, pisaniem prozy i poezji, fotografiką, grą na djembe, przez 8 lat aktywnie uczestniczyłem w 2 dużych projektach artstycznych, których jestem współzałożycielem - Polish InvadARTs oraz Barking Man... No i teraz zaagażowałem się w tworzenie Husarzy Smile

Aha, lubię role-playing, a Elite to dla mnie świetny sandbox, tak że z mojej strony spodziewajcie się aktywności w tej kwestii Smile
Odpowiedz
No to czas na mnie Smile

Na imię mi Dawid. Rocznik '91. Mieszkam w pobliżu miejscowości Bielsko - Biała. Zapalony fan Serii OPF, Arma, X. Weteran symulatora lotu F16 Falcon BMS.
Zainteresowania - amatorsko graika 3d oraz astrofotografia Smile

Do zobaczyska w naszym nowym domu!
~Dave
Odpowiedz
No to i jaSmile

Imię: Krzysztof.
Rocznik '78.
Miejsce zamieszkania: Ziemia, Polska, stacja Kraków. Pracownik Korporacji Smile.
Zainteresowania: Modelarstwo kartonowe, ASG(air soft gun) i gry komputerowe.

Odkąd słucham Galnet radio i dołączyłem do Husarii, Elite nabrało nowego wymiaru.

Pozdrawiam wszystkich.
Cmdr Kriztozz

Odpowiedz
Witam,

z tej strony Dawid, rocznik '90, mieszkam w mieście królewskim Kraków Smile

Główne zainteresowanie to komputery i gry, czyli nic odkrywczego tutaj Smile Potem muzyka - głównie ciężkie brzmienia (teraz tylko słucham, swojego czasu grałem jako tako na gitarze elektrycznej, udzielając się nawet w paru zespołach, z różnym skutkiem niestety Smile ). Od niedawna uczęszczam na zajęcia szermierki historyczno-pokazowej Małopolskiej Zgrai Sarmackiej (broń przewodnia - szabla), dlatego powstanie Husarów uradowało me serce Smile

Czołem wielkiej Polsce! Smile
Odpowiedz
Witam ja nazywam się Łukasz, mieszkam i pracuję w Poznaniu. Rocznik 83. Z zawodu jestem kucharzem ale nie pracuję w zawodzie a w wojsku byłem saperem. Zainteresowania to gry, książki najlepiej oparte na faktach albo historyczne ale fantastyką lub sf też nie pogardzę. Gram też w airsoft choć miałem ostatnio rok przerwy.

Do zobaczenia gdzieś w galaktyce.
                                                                                                        [Obrazek: N1vdwOH.png]
Odpowiedz
(02.11.2015, 09:55 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(02.11.2015, 09:43 UTC)Goliat napisał(a): Witam,

z tej strony Dawid, rocznik '90, mieszkam w mieście królewskim Kraków

Główne zainteresowanie to komputery i gry, czyli nic odkrywczego tutaj  Potem muzyka - głównie ciężkie brzmienia (teraz tylko słucham, swojego czasu grałem jako tako na gitarze elektrycznej, udzielając się nawet w paru zespołach, z różnym skutkiem niestety  ). Od niedawna uczęszczam na zajęcia szermierki historyczno-pokazowej Małopolskiej Zgrai Sarmackiej (broń przewodnia - szabla), dlatego powstanie Husarów uradowało me serce

Czołem wielkiej Polsce!
Szabla - świetna sprawa - gdy frakcja ruszy Hetman nada Ci tytuł interstellar-Wołodyjowskiego. 
Czołem wielkiej Polsce!!! (ciiii, Hetman nie lubi emfazy gdy chodzi o patriotyzm)

Na razie to się uczę podstaw, więc mi daleko do naszego narodowego mistrza szabli :Smile Ale jakby się tak dało nazywać podbite stacje... :Smile Bardzo ciekawa broń swoją drogą, a jako ciekawostkę podam, że katana, która jest bardzo rozreklamowana jako najlepsza broń biała wszechczasów, to się ma nijak do naszej husarskiej szabli Smile
Przy temacie husarii nie da się uniknąć nutki patriotycznej Smile

Kończąc off-top, to mam propozycję, aby zmienić nazwę "Tylne korytarze" na "Kantyna" czy "Karczma" może? Smile
Odpowiedz
Witam,

Paweł z tej strony, rocznik '80, aktualnie zasuwam na dwa etaty w Warszawie chociaż z Warszawy nie pochodzę. Lubię czasami podłubać przy modelach plastikowych, zrobić fajne zdjęcie tudzież poczytać ciekawą książkę, głownie historyczne i s-f. W chwilach wolnych biegam, gram w planszowe gry strategiczne tudzież siedzę tu z Wami w Elite.

Pozdrawiam,
Cmdr Drakkainen
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Drakkainen, ja to Cię chyba znam ze [ZBJ] Wink zgadza się?
Odpowiedz
(02.11.2015, 10:38 UTC)vorthar napisał(a): Drakkainen, ja to Cię chyba znam ze [ZBJ] Wink zgadza się?

Rozwiń skrót ZBJ to Ci powiem, ale wątpię czy się znamy, chociaż miło bym się zaskoczył gdyby było inaczej Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz