Wyścigi samochodowe
to ja dorzuce kilka z AC jeszcze Smile

Porsche Pack 1&2
[Obrazek: HDSWOYE.jpg]

[Obrazek: SQ7S9wl.jpg]

[Obrazek: eVqaIPT.jpg]

[Obrazek: l8eCgvn.jpg]

[Obrazek: SH2mYDM.jpg]

Smile
Odpowiedz
Ciężko rozpoznać czy to zdjęcia z gry czy prawdziwych samochodów.
Odpowiedz
(28.10.2016, 08:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ech, widzę że nie da się założyć wątku o jednej grze samochodowej, bo zabijecie offtopem. Połączyłem Tongue

Co do AC - zastanawiałem się, ale to chyba nie działa w Vive. Pooglądałem sobie też trochę recenzji porównawczych i w większości Project Cars wygrywał. Mam porównanie tylko z recenzji, bo sam grałem tylko w PC, ale wydaje się mieć lepszą grafikę i udźwiękowienie - i to na filmach widać i słychać. Model jazdy ciężko mi ocenić na podstawie oglądania video, ale z recenzji wynikało, że jest w miarę podobny. Tak że nie za bardzo kumam co znaczy "prawdziwa ścigałka" Tongue

Mathias - błąd AC działa z Vive, ba i to jak.. ( za pomocą revive ale bez kombinatoryki, trzeba pamiętać tez aby ustawic Oculusowy SS na 2.0 w pliku ini lub poprzez DebugTool)
AC porównując do PC w VR jest wykonany sporo lepiej a dodatkowo ma bardziej realistycznie model jazdy. Odczucia sa tak wyraźne jak np pomiędzy Warthunder a DCS Word. Ten pierwszy to arcadowe lot, ulepszenia za kredyty, kariera pilota a DCS oferuje bardzo realistyczna avionike , hud i cała otoczkę  wojenna i graficzna.
Przekładając to do sciagalek - PC więcej wybacza kierowcy i dla wielu jest zwyczajnie arkadowy, jednak włączając wszystkie postprocesy wygląda lepiej (  na monitorze niz AC ale to zabija gre w VR i jest zwyczajnie niemożliwe nawet przy 1080 z włączonym SS. AC w wersji 1.7 lepiej działa w VR , czuć imersje , obraz jest ostrzejszy, ma lepiej odwzorowana skale i ładniej wykonane modele aut oraz o niebo bardziej realistyczny tor/szose i krawężniki.
Dlatego porzuciłem gre w PC na rzecz AC.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Tadeuszu, widzę że plaskamy się po policzkach. We ustaw jakąś "ustawkę" w TC gdzie będziemy mogli się pobić po buzi jak człowieki.
Odpowiedz
The Crew (z Wild Run)
wyzwanie jazdy swobodnej wyścig kod: HM3N9NT
fotoradar: DGNSVC2
Odpowiedz
The Crew Bardzo mi się podobało, mimo że musiałem czekać na te specyfikacje które były w trailerze (nie dali ich do gry tylko co miesiąc dodawali kilka) Później doszło Wild Run, nie kupiłem go i nie miałem już co robić w tej grze. Teraz wychodzi kolejne i może jak się gdzieś tanio znajdzie to kupie wersję z dwoma dodatkami (nowa gra taniej niż dlc oddzielnie)
Odpowiedz
(13.12.2016, 20:16 UTC)CYJAN3K napisał(a): The Crew Bardzo mi się podobało, mimo że musiałem czekać na te specyfikacje które były w trailerze (nie dali ich do gry tylko co miesiąc dodawali kilka) Później doszło Wild Run, nie kupiłem go i nie miałem już co robić w tej grze. Teraz wychodzi kolejne i może jak się gdzieś tanio znajdzie to kupie wersję z dwoma dodatkami (nowa gra taniej niż dlc oddzielnie)

No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU).
Sporo do nadrobienia, pojeżdżenia. Lepsza grafika, wiadomo nie jak w tych grach co tu chłopaki pokazują. Ale otwarty świat...
Odpowiedz
(13.12.2016, 20:20 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU).
Sporo do nadrobienia, pojeżdżenia. Lepsza grafika, wiadomo nie jak w tych grach co tu chłopaki pokazują. Ale otwarty świat...

Przecież grafikę poprawili za darmo każdemu (jak wyszło Wild Run). Niby fajnie ale na początku wydajność spadła dwukrotnie, teraz już jest dobrze, ale wciąż misji brakuje
Odpowiedz
(13.12.2016, 20:29 UTC)CYJAN3K napisał(a):
(13.12.2016, 20:20 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU).

Przecież grafikę poprawili za darmo każdemu (jak wyszło Wild Run). Niby fajnie ale na początku wydajność spadła dwukrotnie, teraz już jest dobrze, ale wciąż misji brakuje

Nie przeczę, tak ponoć było bo przecież WR nie miałem. Fakt misji "singleplayer" nie ma ale...
Summit, trochę ścigania "tych złych", no i to nie jest gra single player.
Odpowiedz
Nie chodzi mi o misje single, po prostu aktywności pobocznych jest mało. PVP ma mało sensu, wszyscy jeżdżą max. 4 autami, najczęsciej dwoma. Grind popsuli dodając smart loot. Grając ostatnio nie mogłem trafić nic dobrego, mimo że zazwyczaj kilka 49, 50 się znajdywało.
Odpowiedz