12.12.2016, 08:39 UTC
Czołem wszechmaści mościów Panowie.
Co klanem Husarzy dumnie się zowie
Co szablą potłucze ciemne łamagi
Pod dumnem trzepotem polskiej flagi.
Siemanko. Z tej strony Marcin. Rocznik '83. Z urodzenia mechanik precyzyjny ( takie coś jak tokarz,spawacz, frezer,ślusarz w jednym). Z wykształcenia programista wielu języków pośród macierzystego .NETowego C#. Piszę także w PHP, Perl, (HTML/CSS/Js), Java, RubyOnRails, i takie tam inne pierdoły.
Jestem Mistrzem SQL'a xD
Z hobby to w sumie RPG. Szeroko pojęte. Jestem mistrzem gry wielu systemów, ale najbardziej to bez kostkowego systemu AMBER (Na podstawie książek Rogera Żelaznego "Dziewięciu Książąt Amberu) oraz Czarna Kompania (Autorski system na podstawie twórczości Glenna Cooka)
Interesuję się mocno elektroniką (szeroko pojętą)
Nienawidzę matematyki.
Jestem Ojcem(Córka lat 5) i Mężem(Żona lat ... jaja se robię)
Co klanem Husarzy dumnie się zowie
Co szablą potłucze ciemne łamagi
Pod dumnem trzepotem polskiej flagi.
Siemanko. Z tej strony Marcin. Rocznik '83. Z urodzenia mechanik precyzyjny ( takie coś jak tokarz,spawacz, frezer,ślusarz w jednym). Z wykształcenia programista wielu języków pośród macierzystego .NETowego C#. Piszę także w PHP, Perl, (HTML/CSS/Js), Java, RubyOnRails, i takie tam inne pierdoły.
Jestem Mistrzem SQL'a xD
Z hobby to w sumie RPG. Szeroko pojęte. Jestem mistrzem gry wielu systemów, ale najbardziej to bez kostkowego systemu AMBER (Na podstawie książek Rogera Żelaznego "Dziewięciu Książąt Amberu) oraz Czarna Kompania (Autorski system na podstawie twórczości Glenna Cooka)
Interesuję się mocno elektroniką (szeroko pojętą)
Nienawidzę matematyki.
Jestem Ojcem(Córka lat 5) i Mężem(Żona lat ... jaja se robię)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

![[Obrazek: 24648.jpg]](https://inara.cz/data/sig/24/24648.jpg)
![[Obrazek: biggrin.png]](http://thewingedhussars.com/images/smilies/biggrin.png)