Skyrim
Zgadzam się z Doomem.

Jeśli gracie bez modów - przesiadajcie się na SE bez zastanowienia. Jeśli modujecie Skyrima - poczekajcie Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ale Panowie - ja rozumiem doświadczenie i lata praktyki Smile

Ale może trzeba by było chociaż tę grę odpalić przed takimi wyrokami...
Odpowiedz
(28.10.2016, 11:57 UTC)Robinus napisał(a): Ale Panowie - ja rozumiem doświadczenie i lata praktyki Smile

Ale może trzeba by było chociaż tę grę odpalić przed takimi wyrokami...

Dla mnie sam brak SkyUI (moda do zmiany interfejsu z konsolowego na o wiele bardziej rozwinięty i funkcjonalny PC-friendly) jest powodem do pozostania przy normalnej wersji Smile

Na chwilę obecną wszystko, co oferuje SE można osiągnąć modami oraz ENB.

Jedyna przewaga SE nad starym Skyrimem jest w 64-bitowym exe, ale żeby wykorzystać ten potencjał, potrzebne są mody. Modów do SE na razie nie ma Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Chciałem kupić Skyrima Special Edition na steama w polskiej wersji językowej(nigdy nie grałem jeszcze, a Morrowind ma u mnie w sercu osobne miejsce). I tu pojawia się wiele problemów:

Czy jak kupię wersję Legendary Edition(podstawka + dodatki) to upgrade do SE będę miał tak po prostu? Przeglądałem internet i różnica w cenie jest dwukrotna między LE(50zł) a SE(100-160)...

Z tego co wychodzi na steamie dostępna jest pełna polska wersja SE. Szukając w sklepach natknąłem się na wiele blokad językowych(np. że Niemcy nie są w Europie tak jak Szwajcaria i Japonia). Multum ofert w necie jest typu "tylko angielski" ale z drugiej strony są to klucze global na steama gdzie wersja polska jest dostępna. Czy ktoś wie jak to naprawdę wygląda?

Czy w pudełku Premium Games od Cenegi ze Skyrimem Legendary Edition jest klucz steam czy jest to jakieś inne DRM?
Odpowiedz
Ciężkie pytania Smile Mogę tylko potwierdzić, że jeżeli miałeś już Edycję Legendarną to dostawałeś darmowy upgrade, natomiast nie wydaje mi się, żeby zakup tej wersji w tej chwili dawała to samo - nie miało by to sensu z punktu widzenia zarobków studia Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
W niektórych sklepach edycja legendarna odpowiednio podrożała ale w innych nieSmile
Odpowiedz
SE to badziewie Biggrin

Zacząłem się ostatnio ponownie bawić ze skyrimem, ehh więcej ją moduję niż gram xD:

[Obrazek: 0abhFz5.jpg]

Grafika już chyba jest zrobiona (chociaż jeszcze kilka rzeczy bym zmienił)

Teraz nowe bronie, triceratopsy, pterodaktyle i oczywście miecze świetlne Biggrin

Odpowiedz
Masakra, kocham tę grę Biggrin To jest najbardziej bekowa gra jak kiedykolwiek powstała Biggrin :

10/10 za styl, 3/10 za lądowanie

Odpowiedz
(20.11.2016, 19:15 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Masakra, kocham tę grę Biggrin To jest najbardziej bekowa gra jak kiedykolwiek powstała Biggrin :

10/10 za styl, 3/10 za lądowanie

Buhahahahah! Ale jeszcze 10 za refleks! 
Tylko po takiej akcji jeszcze chciałeś jej strzałę "wsadzić"? Biggrin

Czy to Special Edition? Z wcześniejszych postów wnioskuję, że stara, a czekam aż ktoś nową wersję zmoduje i podzieli się info.
Odpowiedz
(20.11.2016, 19:31 UTC)Robinus napisał(a): Buhahahahah! Ale jeszcze 10 za refleks! 
Tylko po takiej akcji jeszcze chciałeś jej strzałę "wsadzić"? Biggrin

Czy to Special Edition? Z wcześniejszych postów wnioskuję, że stara, a czekam aż ktoś nową wersję zmoduje i podzieli się info.

No potem jeszcze kilka razy leciała ale nie tak efektownie Biggrin

Edycja legendarna, specjalna nie jest podatna na mody Tongue

Odpowiedz