Liczba postów: 226
Liczba wątków: 14
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: szczygiel
Chciałem kupić Skyrima Special Edition na steama w polskiej wersji językowej(nigdy nie grałem jeszcze, a Morrowind ma u mnie w sercu osobne miejsce). I tu pojawia się wiele problemów:
Czy jak kupię wersję Legendary Edition(podstawka + dodatki) to upgrade do SE będę miał tak po prostu? Przeglądałem internet i różnica w cenie jest dwukrotna między LE(50zł) a SE(100-160)...
Z tego co wychodzi na steamie dostępna jest pełna polska wersja SE. Szukając w sklepach natknąłem się na wiele blokad językowych(np. że Niemcy nie są w Europie tak jak Szwajcaria i Japonia). Multum ofert w necie jest typu "tylko angielski" ale z drugiej strony są to klucze global na steama gdzie wersja polska jest dostępna. Czy ktoś wie jak to naprawdę wygląda?
Czy w pudełku Premium Games od Cenegi ze Skyrimem Legendary Edition jest klucz steam czy jest to jakieś inne DRM?
Ciężkie pytania

Mogę tylko potwierdzić, że jeżeli miałeś już Edycję Legendarną to dostawałeś darmowy upgrade, natomiast nie wydaje mi się, żeby zakup tej wersji w tej chwili dawała to samo - nie miało by to sensu z punktu widzenia zarobków studia
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat