(20.10.2016, 21:52 UTC)Yata_PL napisał(a): kupiłem - czekam na odblokowanie w steam
Gratki! Czekamy na osobistą recenzję
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail"- Tales From The Frontier
(20.10.2016, 20:25 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(20.10.2016, 17:20 UTC)Robinus napisał(a): Ja się nie przymierzałem nawet. Piątą część ledwo liznąłem - czasu za mało ostatnio na taki tytuł...
Ale jak widzę coś takiego...
A mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że gracze są wszędzie!
Ja kiedyś zawsze ceniłem sobie opinię Kaczora jeśli chodzi o strategie. Nigdy się nie zawiodłem. W sumie to żaden ze mnie strateg ale zawsze miło mi się grało w gry które polecał
Ech... chyba troszkę poczekam aż cena spadnie i kupię
(18.10.2016, 09:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czekam z niecierpliwością, ale nie kupuję od razu, bo cena mnie przeraża. Poczekam aż wyjdą dodatki albo na jakąś promocję.
Eeee... a kto kupił Vive za niewyobrażalnie absurdalną cenę?
(20.10.2016, 22:06 UTC)Quarion napisał(a): Ja kiedyś zawsze ceniłem sobie opinię Kaczora jeśli chodzi o strategie. Nigdy się nie zawiodłem. W sumie to żaden ze mnie strateg ale zawsze miło mi się grało w gry które polecał
Tia, do tej pory pamietam jak przedstawial pierwsza czesc C&C i ta jego urocza wymowe tytulu gry: "Komą ę kąker". Albo jak pokazywal rozgrywke z UFO: Enemy Unknown. Ale ogladalo i sluchalo sie go bardzo przyjemnie, w tamtych czasach Kaczor i Sir Haszak z Top Secretu to byly moje najwieksze growe autorytety.
Cytat:Eeee... a kto kupił Vive za niewyobrażalnie absurdalną cenę?
No i co? Spelnienie marzen z dziecinstwa jest bezcenne, prawda Hetmanie?
Spędziłem juz z Civ6 ponad 7 godzin i jedno mogę powiedzieć syndrom jeszcze jednej tury jest tu mocny, obawy o infantylnosc grafiki były przesadzone jest fajnie a widok miast z poszczególnymi ulepszeniami to to czego zawsze mi brakowało. Sama rozgrywka to nadal dobra civka ale po kilku dużych zmianach teraz podstawa w rozwoju to dzielnice. Walka jeszcze bardziej taktyczna niż w 5 zwiększony wpływ terenu na którym się tluczesz. Dobra optymalizacja dzięki mgle wojny. Ja polecam chodź nie ukrywam ze jestem świrwem tej serii.
(21.10.2016, 15:15 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Spędziłem juz z Civ6 ponad 7 godzin i jedno mogę powiedzieć syndrom jeszcze jednej tury jest tu mocny, obawy o infantylnosc grafiki były przesadzone jest fajnie a widok miast z poszczególnymi ulepszeniami to to czego zawsze mi brakowało. Sama rozgrywka to nadal dobra civka ale po kilku dużych zmianach teraz podstawa w rozwoju to dzielnice. Walka jeszcze bardziej taktyczna niż w 5 zwiększony wpływ terenu na którym się tluczesz. Dobra optymalizacja dzięki mgle wojny. Ja polecam chodź nie ukrywam ze jestem świrwem tej serii.