Opakowanie zastępcze Shout Box
Czy jakaś dobra dusza albo dwie nie pomogły by mi przy załadunku 40 ton Fujin Tea ? Za każda tonę herbatki mogę oddać imperialną niewolnicę.
(12.10.2016, 18:11 UTC)DYoda napisał(a): Czy jakaś dobra dusza albo dwie nie pomogły by mi przy załadunku 40 ton Fujin Tea ? Za każda tonę herbatki mogę oddać imperialną niewolnicę.

Daj znać kiedy Smile
[Obrazek: 36931.png]

Jestem w systemie Fujin Biggrin
Przywitam się dziś żartobliwie... Szczęść Boże Tongue
---
Aż mi sie klawa zgrzała hehe
Dziendoberek
[Obrazek: VfIky7u.png][Obrazek: ksMw3tO.png][Obrazek: 5bf35Ig.png][Obrazek: fxBjlY4.png][Obrazek: K3dQwqx.png]

Dzień dobry,
A ja się pochwalę wczorajszą akcją "jak na początku gry Sidewinderem zarobić ponad bańkę" Tongue
Jak wiecie, zaopatrzyłem się w wersję na Xbox (swoją drogą grafika dużo lepsza niż na moim lapku z 2012 roku, ale sterowanie makabryczne - za mało przycisków na padzie jest i nie mogę zapamiętać kombinacji, które wyglądają jak combosy w Mortal Kombat). Mam więc tego startowego trapeza. Szybkich kilka misji, żeby zarobić na lepszy FSD. Wymieniam jedną ładownię na Fuel Scoop. Kupuję 4 tony reactive armour i odbywam 14 skoków, które dzielą mnie od mojej pozycji startowej do Slink's Eye, gdzie jest aktywne community goal Smile I jeżeli dziś do 17 naszego czasu ludzie nie rzucą się jakoś bardzo na tę misję, to te 4 tony zapewniają mi ponad milion kredytów Smile I co ja zrobię z taką kasą w Early Game Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
(13.10.2016, 05:44 UTC)Anukus napisał(a): Przywitam się dziś żartobliwie... Szczęść Boże Tongue
---
Aż mi sie klawa zgrzała hehe

Ja Ci mówię, Ty to kiedyś skończysz w samozapłonie Wink Biggrin
Dobry wieczór Panowie Wink
Dobry wszystkim którzy odwiedzają to zacne miejsce
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(13.10.2016, 06:59 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Dobry wszystkim którzy odwiedzają to zacne miejsce

hmmm... Cały czas się zastanawiam, czy ona leży, przewróciła się czy tak po prostu pozuje... Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości