Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
Panowie...
Dziś przygotowując sobie materiały do pewnego tajemniczego projektu zauważyłem, że Scott Scale ma bana, ale w liście kont zbanowanych go nie ma.
Czy to perma ban, czy jak? Chciałbym pewien materiał od niego, ale nie mam jak się z nim skontaktować
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
12.10.2016, 13:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2016, 13:06 UTC przez Quarion.)
(12.10.2016, 12:56 UTC)Anukus napisał(a): Panowie...
Dziś przygotowując sobie materiały do pewnego tajemniczego projektu zauważyłem, że Scott Scale ma bana, ale w liście kont zbanowanych go nie ma.
Czy to perma ban, czy jak? Chciałbym pewien materiał od niego, ale nie mam jak się z nim skontaktować
Jak nie masz jego prywatnego maila, numeru telefonu, facebooka, gg, naszej klasy itp. to nie da rady. Sam się wypisał swojego czasu, stad zbanowane konto.
Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 20
Reputacja:
180
To nie macie kopii bazy danych sprzed usunięcia ?
“There will be killing till the score is paid.”
― Homer, The Odyssey
Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(12.10.2016, 13:19 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.
Aaaaa.... to tak to było. Ale z drugiej strony lore dotyczący Collins Market był jego i rezerwował sobie do niego prawa w pewnym zakresie  . Nie wiem co tam jeszcze poszło z dymem...
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 20
Reputacja:
180
Skoro rejestrował się na forum to używał adresu e-mail i można go namierzyć
“There will be killing till the score is paid.”
― Homer, The Odyssey
Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(12.10.2016, 13:27 UTC)Quarion napisał(a): (12.10.2016, 13:19 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie, konto początkowo zostało przeniesione w stan spoczynku, na prośbę Scotta, który odszedł z TWH. Bana dostał, kiedy okazało się, że usunął zawartość wszystkich swoich wartościowych postów na forum. Nie mam z nim żadnego kontaktu.
Aaaaa.... to tak to było. Ale z drugiej strony lore dotyczący Collins Market był jego i rezerwował sobie do niego prawa w pewnym zakresie . Nie wiem co tam jeszcze poszło z dymem...
Nie znam sprawy, ale podobno przejęliśmy Collins Market, a że historię piszą zwycięzcy, więc nie ma znaczenia co się działo wcześniej
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Wojna wygrana - cieszyć się trzeba ! 
Orleańskie dziewice nas za to wynagrodzą.
A jak nie to na stacji gdzieś tam się umoczy
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
12.10.2016, 15:58 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2016, 16:18 UTC przez Robinus.)
No nie wiem.
Ja dzisiaj w radiu słyszałem "podskoki" Blue State Industry...
EDIT:
Tak swoją drogą ciekawy jestem kto z taką zawiścią na polską frakcję nadaje.
Mam swój typ, ale pewien nie jestem...
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
|