Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
A próbowałeś wyłączyć i włączyć komputer?
A tak serio to co instalowałeś/aktualizowałeś zanim to się stało?
04.10.2016, 19:12 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.10.2016, 19:14 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Poszukałem trochę na stronach i to jest bug najnowszej wersji Chrome - nie chodzi tylko o video, ale ogólnie o pełny ekran Chrome (przeglądanie stron po wciśnięciu F11 też krzaczy). Wyłączenie Pepper Flash faktycznie pomaga, natomiast obejść problem można tak, że klika się na to tło, co oczywiście daje focus na cokolwiek jest pod Chromem, po czym na pasku klika z poowrotem na ikonkę Chrome i to naprawia buga do końca tej sesji (wyłączenia przeglądarki).
::EDIT::
Niestety wyłączenie Pepper Flash pomaga też tylko na jedną sesję. Chyba pozostaje czekać na bugfix...
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
Polecam jednak Operę... wtyczki z chrome też na niej działają...
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
Opera? Fuj!!... Zresztą Chrome szpieguje jak cholera... masakra jakaś z tymi przeglądarkami....
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
Opera dla mnie ma jeden, w sumie dwa minusy - brak na razie możliwości dostosowania elementów interfejsu, co świetnie realizuje FireFox oraz praca kart (jak jest ich za dużo otwartych to zamieniają się w malutkie ikonki - w firefoxie to najlepiej rozwiązano).... za to jest mnóstwo plusów m.in. jest szybka, ma masę dodatków, szybko sie rozwija, nawet wersje beta, czy developerskie są bardziej stabilne i wolne od błędów niż chrome.
Poza tym interfejs Opery pod kątem wyglądu bardzo mi pasuje np. boczny pasek, przycisk menu, karty.
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 20
Reputacja:
180
W wersji Dev oraz Canary 55.0.2880.4 64bit już ten błąd jest poprawiony więc pewnie za chwil parę wejdzie do wersji stabilnej.
“There will be killing till the score is paid.”
― Homer, The Odyssey
Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide